Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Angelina Jolie, malefica in…. ”Maleficent”

Angelina Jolie, malefica in…. ”Maleficent”

A trecum mai multă vreme decât ne-am fi dorit noi de la ultimul film cu Angelina Jolie însă aşteptatarea se va dovedi cu folos, pentru că actriţa revine în atenţia fanilor cu un rol inedit şi… malefic, în rolul lui Maleficent. Jolie o interpretează pe zâna diabolică din basmul ”Frumoasa din padurea adormită”, cea care o blesteamă pe Prinţesa Aurora să se înţepe într-un fus.

Filmul o are în prim plan chiar pe Maleficent şi ne prezintă povestea zânei: care au fost evenimentele care au determinat-o pe această să devină personajul diabolic pe care îl ştim cu toţii. Cel de-al treilea trailer al filmului a fost lansat în cadrul Primiilor Grammy de aseară şi remarcăm de la început vocea Lanei del Rey pe coloana sonoră interpretând clasica melodie ”Once Upon a Dream”.

O putem admira pe Angelina Jolie în rolul din Maleficent din 30 ianuarie, când va fi lansat filmul în cinematografe. Între timp, putem să o urmărim pe actriţă în alte filme care au făcut-o celebră ca ”The Tourist”, unde l-a avut partener pe Johnny Depp, ”Salt”, în care joacă rolul unui agent dublu, sau ”Kung-Fu Panda”, unde îşi împrumută vocea unuia dintre personaje, Tigress. Să nu uităm nici cele două filme Lara Croft!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus