Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Angelina Jolie, vrajitoarea cea rea din „Frumoasa din padurea adormita”

Angelina Jolie, vrajitoarea cea rea din „Frumoasa din padurea adormita”

Angelina Jolie va juca rolul lui Maleficent, vrajitoarea cea rea din "Frumoasa din padurea adormita", in ecranizarea desenului animat produs de Disney.

Actrita din Statele Unite o va interpreta pe Maleficent in filmul care urmeaza sa fie lansat anul viitor, in martie.

Vedeta in varsta de 39 de ani arata amenintator in posterul lansat de Disney. Pe langa trasaturile ei puternice si ochii patrunzatori, Angelina Jolie beneficiat si de o transformare cu ajutorul machiajului, pentru a arata si mai infricosator. Actrita, mama a sase copii, poarta pometi protetici, un ruj rosu aprins, pudra alb-portelan si lentile de contact care adauga nuante de verde si rosu ochilor ei  albastri.

Filmarile pentru ecranizarea in care mai joaca si Elle Fanning, Sharlto Copley si Sam Riley au avut loc in Buckinghamshire, Regatul Unit, anul trecut. Filmul se va axa pe evenimentele care au facut-o pe Maleficent rece si necrutatoare si care au condus la blestemul aruncat asupra micutei Aurora, jucata de Fanning.

Angelina spune ca se bucura de faptul ca Disney va spune povestea si din punctul de vedere al personajului negativ. "Sper ca pana la final sa vedeti o femeie care e capabila sa fie multe lucruri si, doar pentru ca se protejeaza si e agresiva, nu inseamna ca nu poate sa aiba si calitati. Poate suna ciudat sa spui ca vor fi lucruri utile in film pentru fetitele care se vor uita, pentru ca e ca si cum le-ai indemna sa fie personajul negativ. Dar Maleficent este o persoana minunata, care nu este perfecta, e departe de perfectiune", a adaugat ea.

Mai multe fotografii poti vedea aici
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus