Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Anne Hathaway, o noua colaborare de success cu Christopher Nolan

Anne Hathaway, o noua colaborare de success cu Christopher Nolan

 

După “ The Dark Knight Rises” , Christopher Nolan colaborează din nou cu Anne Hathaway pe platourile filmului “ Interstellar”, unde Hathaway joacă rolul  Dr. Amelia Brand. “ Anne are un talent extraordinar ce îi permite să se piardă în pielea personajului”, spune Nolan. “ Este inteligentă şi are un adevărat interest faţă de ştiinţă, deci era firesc să o văd în rolul lui Brand, un personaj ce vede lumea printr-o lentilă ştiinţifică”.

Hathaway recunoaşte că a fost a în primul rând atrasă de călătoria emoţională a personajului, spunând :“ Conceptul acestui film te poate ţine treaz noaptea, dar povestea este o foarte frumoasă meditaţie asupra iubirii”. “ Dacă privim omenirea strict din punct de vedere evoluţionist, factorul “iubire” este cheia esenţială în ecuaţie, iar această idee este prezentă şi în experienţa pe care o aduce Brand misiunii. Cred că este curajos şi extraordinar în acelaşi timp faptul că Nolan a subliniat prezenţa iubirii în ADN-ul acestei mari aventuri în spaţiu”.

Câştigătoare a premiului Academiei, Anne Hathaway (Brand) şi-a împrumutat de curând vocea personajului Jewel, un papagal macaw albastru, în filmul de animaţie “Rio 2”. De asemenea a finalizat producţia filmului de debut al scenaristului/regizorului Kate Barker Froyland, “Song One”, la care Hathaway a fost şi producător. Filmul a avut premieră în ianuarie 2014 la Festivalul de Film  Sundance, şi este povestea unei femei ce începe o relaţie cu muzicianul preferat al fratelui său bolnav. 

Nu rataţi filmul “ Interstellar” ce are ca protagonişti doi câştigători de Oscar, Matthew McConaughey şi Anne Hataway.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus