Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Anne Hathaway va fi Catwoman in noul film Batman

Anne Hathaway va fi Catwoman in noul film Batman

Actrita Anne Hathaway va aparea pentru prima data intr-un film Batman, in rolul lui Catwoman, personaj interpretat anterior de Michelle Pfeiffer, in „Batman Returns” din 1992, si de Halle Berry, in „Catwoman” (2004).

Noul film Batman se va numi „The Dark Knight Rises”, va fi regizat de Christopher Nolan si va rula in cinematografe din 2012. Nolan a mai regizat alte doua filme din celebra franciza, „Batman Begins” (2005) si „The dark Knight” (2008), ambele cu Christian Bale in rolul supereroului.

Pentru personajul Catwoman (sau Selina Kyle, pe numele ei „real”), presa a speculat ca sunt vizate actritele Rachel Weisz, Natalie Portman, Blake Lively si Keira Knightley. Intr-un comunicat de presa, regizorul Christopher Nolan se arata entuziasmat ca va lucra cu Anne Hathaway: „Sunt incantat ca am ocazia sa lucrez cu ea si cred ca este o alegere fantastica pentru echipa noastra”.

La randul lor, producatorii filmului au fost impresionati de talentul actritei in varsta de 28 de ani, care a dovedit ca poate juca atat in drame, cat si in comedii, printre filmele ei cele mai apreciate numarandu-se „Brokeback Mountain”, „The Devil Wears Prada”, „Rachel Getting Married” si „Love and Other Drugs”.

Un alt nume confirmat pentru „The Dark Knight Rises” este Tom Hardy, actorul englez de 33 de ani care a jucat in „Inception”, „Rock N Rolla” si „Layer Cake”. Personajul interpretat de el va fi Bane, unul dintre cei mai puternici dusmani ai lui Batman. Hardy a mai lucrat cu Christopher Nolan la filmul „Inception”.

Actorul britanic Christian Bale (36 de ani) va imbraca pentru a treia oara costumul lui Batman, dar a insinuat recent ca acesta va fi ultimul film Batman pe care il face.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus