Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Anotimpul vrajitoarei – Season of the witch

Anotimpul vrajitoarei – Season of the witch

Nicolas Cage revine pe marile ecrane cu cel mai recent proiect al sau, thrillerul supranatural „Season of the Witch/ Anotimpul vrajitoarei”. Pentru acest film, Cage a avut ocazia sa colaboreze pentru a doua oara cu Dominic Sena, regizor care a semnat si celebrul film de actiune „Gone in Sixty Seconds”. In legatura cu aceasta experienta, actorul a declarat: „Dominic este ideal pentru orice actor, pentru ca iti lasa libertate suficienta, te face sa te relaxezi si sa iti expui ideile….. Este un om foarte creativ si poate sa obtina un vizual fantastic, folosindu-se de decorurile naturale in care am filmat. Eu am fost foarte bucuros sa fac din nou echipa cu el.”

Filmat in locatii superbe din Austria, Croatia si Ungaria, „Anotimpul vrajitoarei” spune povestea unei epoci de mult uitate. Intr-un tinut devastat de razboaie, ultimii Cruciati se intorc acasa, pentru a-si regasi pamanturile pustiite de ciuma. Cardinalul (Christopher Lee) e convins ca groaznica molima este un blestem al iadului, adus asupra oamenilor de catre vrajitoarea cea neagra. Ea vede slabiciunile ascunse adanc in inimile tuturor si le foloseste impotriva lor. Behmen (Nicolas Cage), un erou al cruciadelor, impreuna cu Felson (Ron Perlman), tovarasul sau de arme, sunt alesi sa o duca pe strania femeie la o manastire izolata, unde calugarii, printr-un stravechi ritual, vor indeparta blestemul.

Alaturi de un escroc, un tanar aspirant la rangul de cavaler, un razboinic incrancenat ramas fara familie si un preot naiv, Behmen si Felson pornesc intr-o calatorie intesata de pericole. Abilitatile si curajul le sunt puse la grele incercari, pe masura ce descopera secretul intunecat al fetei si realizeaza ca se lupta cu o forta terifianta, care are puterea de a determina soarta lumii. O forta condusa de intuneric, aflata in slujba mortii si a distrugerii. Si, pentru a salva omenirea, acesti razboinici trebuie sa treaca prin iad.

Comments

comments

Lasă un răspuns