Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Asa vreau eu!

Asa vreau eu!

Daphne Wilder (Diane Keaton) este o mama a carei dragoste nu cunoaste limite. Ca parinte singur, ea a crescut trei fete: neindemanatica si adorabila Milly (Mandy Moore), psihologul hotarat Maggie (Lauren Graham) si fata sexy si lipsita de respect, Mae (Piper Perabo). Singura problema e ca ele sunt hotarate uneori s-o reduca la tacere.

Pentru a o impiedica pe mezina Milly sa faca aceleasi greseli in dragoste pe care le-a facut ea, Daphne hotaraste sa-i gaseasca barbatul perfect, apeland pe ascuns la un anunt matrimonial. Latura comica se dezlantuie atunci cand mama bine intentionata incepe sa faca greseli pentru o cauza nobila. Totul, in numele dragostei pe care i-o poarta fiicei ei.

Este cumva arhitectul bogat Jason (Tom Everett Scott) barbatul visurilor lui Milly? Sau rockerul spiritual Johnny (Gabriel Macht)? Daphne va continua sa faca presiuni, sa linguseasca, sa sugereze si sa dea din coate pentru a o convinge pe Milly, pana cand greselile vietii ei le indreapta sau le innebunesc pe fiicele ei.

Dar, in momentul in care tatal lui Johnny reaprinde o sclipire demult ingropata a lui Daphne, lucrurile incep sa se incinga pentru mama Wilder. In final, lasandu-se dusa de val, Daphne incepe sa se intrebe daca nu cumva isi preseaza fiicele pentru a-si ignora propriile ei probleme.

Intr-o lupta ilara a vointelor puternice, relatia mama-fiica e testata in toata complexitatea ei. Fetele vor face tot posibilul sa o ajute pe Daphne sa descopere adevarurile si imposibilitatile iubirii de mama…

La realizarea scenariului, scriitorii n-au cautat decat ca publicul sa-si vada reflexia propriilor vieti. Scenarista Jessie Nelson afirma: „Este un film despre personaje departe de perfectiune, care invata, cresc si calca peste ceilalti in drumul lor. Exista o oarecare ilaritate in relatiile de familie.

Daca descompui familia strat cu strat, descoperi comedia neagra. La sfarsitul zilei descoperi ca e vorba despre cat de nesanatoasa este dragostea – dragostea materna, dragostea frateasca, dragostea romantica. E imorala si imposibila, dar asta o face atat de extraordinara”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus