Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Atentie ce postari faci pe Facebook de Sarbatori

Atentie ce postari faci pe Facebook de Sarbatori

Persoanele care publica fotografii cu mancare sunt printre cele mai enervante pe Facebook. Acesta sunt concluziile la care au ajuns cei care au facut un sondaj de opine la care au participat 1.793 de persoane. Acestea au fost intrebate care sunt cei mai enervanti utilizatori ai platformei de socializare Facebook.

Astfel, utilizatorii care simt nevoia sa publice toate informatiile privind caloriile pe care le consuma si momentele pe care le petrec efectuand exercitii fizice sunt considerati de 53% dintre cei intervievati ca fiind cele mai enervante persoane care utilizeaza Facebook. De asemenea, 45% dintre respondenti considera enervante persoanele care publica pe Facebook fiecare fel de mancare pe care il mananca.

In mod special enerveaza cei care fac asta in perioada Sarbatorilor si isi lauda pe Facebook farfuriile cu mancare de acasa sau de prin restaurante.

Pe locul al treilea al topului, cu 42%, se afla utilizatorii care publica mesaje criptate, iar pe locul al patrulea se situeaza userii care isi invita prietenii sa participe la diverse jocuri ale platformei Facebook.

Pe de alta parte, 36% dintre respondenti considera ca "parintii mandri" fac si ei parte din grupul utilizatorilor enervanti ai Facebook. De asemenea, pe locul al saselea se afla utilizatorii care ofera foarte multe detalii privind viata personala si cei care dau tot felul de amanunte legate de ceea ce li se intampla in fiecare zi, de la ceea ce manaca, pana la ceea ce imbraca sau la evenimentele legate de serviciu la care participa, cu un procent de 32%.

Totodata, sondajul realizat a aratat ca 26% dintre respondenti ii considera enervanti pe utilizatorii care dau check-in in fiecare loc in care merg. Obositori sunt si utilizatorii care trimit invitatii la diverse evenimente tututor persoanelor din lista de prieteni de pe Facebook, fara nici o minima selectie.

Dintre cei 1.793 de respondenti, 22% au afirmat ca persoanele care comenteaza si apreciaza orice stare si orice fotografie a prietenilor pot fi enervante. De asemenea, 19% dintre respondenti considera ca utilizatorii care isi promoveaza singuri afacerile pe Facebook pot deveni obositori si enervanti. Una peste alta, daca vrei sa fii printre cei agreabili, renunta sa mai pui farfurii cu mancare pe Facebook si nu te mai lauda cu locurile in care te afli. Putin mai multa discretie, nu strica!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus