Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Audrey Tautou va juca in rolul lui Coco Chanel

Audrey Tautou va juca in rolul lui Coco Chanel

Dupa succesul filmului „La vie en rose” despre viata cantaretei Edith Piaf (premiat cu Oscar pentru jocul actoricesc al lui Marillon Cotillard), francezii se pregatesc sa lanseze inca o productie inspirata din viata unuia dintre talentele lor nationale. Este vorba despre celebra creatoare de moda Coco Chanel, cunoscuta pentru introducerea pantalonilor in vestimentatia feminina si pentru crearea primului parfum cu nume de designer – Chanel No.5.

De data asta, rolul principal ii va reveni mignonei Audrey Tautou, devenita star international dupa succesul filmelor „Amelie” si „Codul lui Da Vinci”. Deja se stie si numele noii productii: „Coco avant Chanel” („Coco inainte de Chanel”), precum si faptul ca actiunea se va concentra pe anii de formare ai creatoarei, inainte ca ea sa devina cunoscuta pentru simtul ei estetic si gustul pentru parfumuri. „Nu este chiar un film biografic, pentru ca este despre Chanel inainte sa devina celebra. E mai mult despre evenimentele si oamenii care au format-o”, a declarat producatoarea Caroline Benjo pentru revista Variety.

Se pare ca Audrey Tautou a fost singura optiune pentru rol, desi prin presa s-au vehiculat numele unor staruri americane/ britanice, gen Demi Moore si Keira Knightley. Intre noi fie vorba, ar fi fost total neinspirata alegerea unei actrite de alta nationalitate pentru a intruchipa un simbol francez cum a fost Chanel, mai ales ca cinematografia franceza nu duce deloc lipsa de talente.

In plus, incepand din 2009, Audrey Tautou va deveni noua imagine Chanel No. 5, inlocuind-o pe Nicole Kidman, actuala imagine a parfumului. Din nou, o alegere fericita, din aceleasi motive…

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus