Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Barack Obama se teme de nevasta

Barack Obama se teme de nevasta

Barack Obama, cel mai puternic om din lume, a marturisit ca se teme de nevasta lui si ca acesta este unul din motivele pentru care s-a lasat de fumat. Presedintele a marturist singur acest amanunt – tema fata de sotia sa, in cursul unui dialog cu o cunostiinta careia i-a marturisit ca s-a lasat de fumat si ca nu a mai pus nici o tigara in gura de sase ani, pentru ca i-a fost "teama de sotie".

  • Michelle Obama canta hip-hop

Liderul american a participat la o reuniune ce sublinia importantei societatii civile, in cadrul Adunarii Generale a ONU, context in care a schimbat cateva cuvinte cu unul din interlocutori sai. Pe banda audio inregistrata de CNN, Obama poate fi auzit intrebandu-l pe vecinul sau daca s-a lasat de fumat. Acesta ii intoarce intrebarea, iar Obama ii răspunde, pe un ton glumet si zambind larg, "Nu, nu am mai fumat nici o tigara in ultimii sase ani. Pentru ca mi-e frica de sotia mea".

Fumatul si lasatul de fumat al lui Barak Obama a fost un subiect de presa in timpul campaniei sale din 2008 si in timpul primului mandat.

In decembrie, Robert Gibbs, purtatorul de cuvant al lui Obama din perioada respectiva, a declarat ca presedintele nu a mai fumat de noua luni. El a recunoscut ca lasatul de fumat a fost o "lupta" pentru acesta, dat fiind stresul la care este supus, dar ca a reusit pentru ca este "incapatanat".

Prima Doamnă a Statelor Unite Michelle Obama a spus în februarie 2011 ca sotul ei s-a lasat de fumat de aproximativ un an. Ea a subliniat, de asemenea, ca nu mai vorbeste despre acest subiect cu sotul sau, dar a adaugat: "Atunci cand cineva face ceea ce trebuie sa faca, nu il mai verifici", a spus ea in gluma.

Michelle Obama este recunoscuta pentru atitudinea severa pe care o are fata de sotul sau si fata de cele doua fete atunci cand este vorba despre principiile vietii sanaoase. Fetele sunt indemnate si obligate sa manance fructe si legume, iar presedinte are restrictii severe la ceea ce inseamna fast-food si bauturi acidulate.

Daca vrei sa te lasi de fumat, aici gasesti cele mai buna solutii care te pot ajuta.

Vezi aici exact ceea ce a spus presedintele SUA:
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus