Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Barbatii ubersexuali

Barbatii ubersexuali

„Über” inseamna superior in limba germana. Termenul a fost lansat de catre autoarea Marian Salzman in cartea „Future of Men”, lucrare care studiaza trendurile masculine din secolul vitezei. La prima vedere, übersexualul este aproape sinonim cu metrosexualul. Din cele ce urmeaza vei vedea ca, in comparatie cu el, metrosexualul pare deja simplist.

Salzman spune ca überii sunt „cei mai atragatori – nu numai din punct de vedere fizic -, dinamici si fascinanti barbati din generatia lor. Increzatori, masculini, stilati, dedicati… nu le pasa ce se crede despre ei si nu se tem ca lumea ii considera homosexuali. Ei stiu ca sunt hetero si asta e tot ce conteaza!”.

Übersexualul citeste reviste financiare, e preocupat de investitii si arta. Barbatul „Ü” are preocupari in sfera politicului, afacerilor si mediului inconjurator, se deda la acte caritabile si pune mare pret pe calitate si integritate.

Ingrijirea personala ocupa mai putin timp, nu mai e o activitate esentiala, ci doar o banalitate necesara. Übersexualii respecta femeile destepte, insa prefera compania barbatilor. Si la capitolul emotie se vad imbunatatiri: sentimentele lui sunt tot mai… barbatesti!

CINE E ÜBER AZI? Clasamentul este condus detasat de Bono, solistul trupei U2 (foto), urmat de P. Diddy, Brad Pitt, George Clooney, Pierce Brosnan.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus