Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Ben Affleck se muta pe micile ecrane

Ben Affleck se muta pe micile ecrane

După succesul filmului ”Argo”, pe care Ben Affleck l-a regizat şi în care a jucat în rol principal, actorul acordă o mai mare importanţă lucrului în spatele camerelor de filmat. Regia îi prieşte lui Ben Affleck, mai ales după ce a primit confirmarea calităţii muncii sale, într-un premiu Oscar   pentru cel mai bun film al anului.

Următorul proiect regizoral al lui Ben Affleck este un serial intrigant, ”The Middle Man”. Acţiunea se petrece în oraşul natal al lui Ben Affleck, Boston, în anii 60, în vremurile de glorie ale mafiei italieneşti. Filmul eplorează relaţia dintre un agent FBI şi informatorul său, un gangster de origine irlandeză. În timp ce agentul FBI luptă împotriva mafiei italiene, cea irlandeză va lua tot mai mare amploare.

Ideea acestui proiect a luat naştere încă de pe vremea când Affleck lucra la ”The Town”, în 2010, când i-a cunoscut pe scenariştii  Michael Yebba şi Emilio Mauro. Cu toate astea, Ben a mai regizat filme pentru micul ecran. Debutul lui a fost cu episodul pilot al serialului ”Homeland”, de un real succes acum. ”Eram sigur că nu se va întâmpla nimic cu acest serial” a glumit regizorul.

Pe Ben Affleck îl vom vedea în curând în ”Runner, Runner”, alături de Justin Timberlake, în postura de actor. Affleck interpretează de această dată personajul negativ, un antreprenor ”descurcăreţ” ce foloseşte metode neotodoxe pentru a avea succes.

Iată şi trailerul noului film al lui Ben Affleck, ”Runner, Runner”.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus