Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Bicicleta, soare si un rasfat de rontait mai aproape de natura

Bicicleta, soare si un rasfat de rontait mai aproape de natura

Vara si-a intrat in drepturi, facand loc doar zilelor insorite si din ce in ce mai calde. Nimic mai placut, insa istovitoarele ore petrecute la birou iti diminueaza considerabil tonusul. La finalul fiecarei saptamani de munca, devine din ce in ce mai evident faptul ca micile baterii ale organismul tau au mare nevoie sa fie urgent reincarcate, asa ca, in era surselor de energie neconventionala, trebuie sa apelezi cat mai rapid la energia solara si energia cinetica.

Nu, nu este un curs de fizica, incercam doar sa iti propunem sa profiti de fiecare weekend al acestei primaveri si sa-l petreci in mijlocul naturii, in plin soare, facand cat mai multa miscare. Vei simti imediat efectul benefic, iar organismul tau isi va recapata tonusul. Cum totul iti este la-ndemana, trebuie doar sa treci la fapte: mobilizeaza-ti familia chiar sambata aceasta, umfla rotile bicicletelor din garaj, fixeaza-le pe portbagajul masinii si porneste alaturi de familie spre drumurile de tara din afara orasului – pot fi transformate pentru o zi in piste de biciclete si vei reusi sa eviti astfel aglomeratia din parcuri.

Mai mult, pentru ca orice iesire in natura trebuie sa fie insotita de o gustare, iar rasfatul trebuie sa fie complet, ia cu tine si chipsurile tale favorite, Chio Chips. Odata cu eliminarea conservantilor, colorantilor artificiali si potentiatorilor de aroma artificiali din reteta de fabricatie, chipsurile din cartofi Chio sunt acum mult mai aproape de natura.

Astfel, produsele Chio Chips au devenit unicele de pe piata chipsurilor produse in Romania care nu folosesc glutamatul de sodiu, potentiatorul de gust artificial atat de raspandit in industria alimentara, acesta fiind inlocuit de drojdia de bere, un ingredient natural. Totodata, si colorantii artificiali si conservantii au fost inlocuiti cu variante naturale precum boia de ardei si, respectiv, sare.

Comments

comments

Lasă un răspuns