Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Bittersweet – noul single Sophie Ellis-Bextor

Bittersweet – noul single Sophie Ellis-Bextor

video_youtube

Responsabila pentru unele dintre cele mai de succes piese pop ale ultimilor zece ani, Sophie Ellis-Bextor lanseaza un nou single, „Bittersweet”, pe 3 mai 2010. „Bittersweet” este o piesa captivanta, cu ritmuri ametitoare si influente synthpop ale anilor ’80. Este pentru a doua oara cand Sophie Ellis-Bextor lucreaza cu Freemasons, producatori englezi din Brighton, dupa succesul „Heartbreak (Make Me A Dancer)”, care a ajuns in Top 10 in Marea Britanie, devenind si cel mai de succes single al artistei in Europa.

Site oficial: www.sophieellisbextor.net.

Albumul lui Sophie Ellis-Bextor se va lansa in vara lui 2010, iar colaborarea cu Freemasons este doar un preambul pentru ceea ce va urma pe acest material. Majoritatea pieselor sunt compuse de catre artista, printre producatorii si textierii care au lucrat la album numarandu-se: Freemasons, Greg Kurstin, Calvin Harris, Cathy Dennis, Metronomy, Richard X si Armin Van Buuren.

„Am colaborat cu o multime de oameni, insa mi-am dorit ca acest material sa fie inchegat, sa aiba o linie clara si chiar cred ca am reusit acest lucru”, a declarat Sophie Ellis-Bextor.

  • Sursa: www.umusic.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus