Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Black Eyed Peas – au fost si vor reveni

Black Eyed Peas – au fost si vor reveni

Sambata asta am primit o invitatie pe care nu puteam s-o refuz. Dar… am facut-o. Pentru ca aveam in buzunar 2 bilete pe care scria ca seara de 15 septembrie o voi petrece un pic altfel, alaturi de prietena si o gasca de patru indivizi: trei baieti si o fata, care isi spun The Black Eyed Peas.

Lumea a stiut la ce vine. Pretul putin cam piperat al biletelor nu a descurajat fanii care au umplut pana la refuz Arenele Romane din Bucuresti. In public s-au retras si baietii de la Simplu, dupa ce au deschis spectacolul cu cateva melodii de „incalzire”.

Show-ul facut de Black Eyed Peas a fost de exceptie, formatia a dat tot si a ridicat fanii de pe scaune. Au interpretat cantece de pe 4 albume: „Monkey Business”, „Elephunk”, albumul „The Dutches”, al lui Fergie, si „Songs About Girls”, al lui Will.i.am – album ce urmeaza sa fie lansat spre sfarsitul lunii.

Sonorizarea buna si cele 3 ecrane-gigant au asigurat un spectacol superb. BEP au cantat un live curat, cu variatii spontane si-au incurajat publicul sa cante alaturi de ei. Fiecare membru al trupei a avut un moment solo, dar cantecele ce i-au adus pe toti cei patru membrii pe scena au facut deliciul publicului. Pe scena a fost o adevarata dezlantuire de energie ce-a cuprins usor Arenele si-a creat un feedback de succes. Un concert variat care a tinut publicul in priza, in picioare si cu mainile catre cer.

Baietii ce-au asigurat negativul ne-au delectat in final cu un solo la chitara electrica, unul la trompeta si un demential solo la tobe. Pe picior de plecare, entuziasmati de reactia publicului, Black Eyed Peas au facut o promisiune: „We will come back to Romania!” Ii asteptam din nou aici si speram sa ne delecteze cu un spectacol cel putin la fel de plin de energie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus