Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Black Friday, cel mai bun moment să faci acele schimbări de care ai nevoie în viața ta

Black Friday, cel mai bun moment să faci acele schimbări de care ai nevoie în viața ta

Cu fiecare an, ofertele de Black Friday sunt din ce în ce mai creative. Am făcut o selecție cu acele reduceri care pot avea un impact semnificativ în starea ta de bine și de fericire.

Pentru astfel de ocazii nu ai nevoie de bani puși deoparte, promoțiile în sine sunt gândite astfel încât achizițiile să te coste cu mult mai puțin decât crezi că merită, în realitate, un produs. Consultarea online a promoțiilor e rapidă și la obiect, însă, dacă nu știi unde să cauți, s-ar putea să investești mai mult timp decât ai, în realitate, la dispoziție. Pentru asta suntem noi aici. Am făcut o selecție cu cele mai avantajoase oferte de anul acesta:

  1. Investește în sănătatea ochilor în cel mai convenabil moment al anului  

Cât de des te gândești la sănătatea ochilor tăi? Cercetările arată că radiaţia solară vizibilă de înaltă energie (HEV) numită şi „blue light“ – poate creşte riscul pe termen lung de degenerare maculară, iar persoanele cu concentraţii scăzute de vitamina C sau alţi antioxidanţi în sânge sunt mai predispuse la riscul de a suferi astfel de leziuni cauzate de această radiaţie. Soarele ne afectează vederea tot timpul anului dar câtă atenție acordăm, în realitate, acestui aspect?

În cultura noastră există regula social acceptată că ochelarii de soare se poartă doar vara. Realitatea este că femeile care poartă ochelari iarna nu fac demonstrații de erudiție fashion. Ele știu că o pereche de ochelari polarizați ca cei din imagine, cu valoare UV400 pentru prevenirea afecțiunilor provocate de expunerea la soare, sunt nu doar un accesoriu de efect, ci un aliat în protejarea sănătății ochilor. Ei sunt extrem de utili și pentru a bloca reflexiile puternice la volan și pentru a reduce oboseala ochilor.

O astfel de pereche de ochelari de calitate, în producția cărora s-au folosit ultimele tehnologii de pe piață, sunt o investiție pe termen lung. E accesoriul care n-ar trebui să-ți lipsească din poșetă, indiferent de anotimp. Calitatea costă, de aceea, îți recomandăm să profiți din plin de reducerile de Black Friday.  Lensa.ro au reduceri la ochelarii de soare pana la -70% (inclusiv la cei din imagine), retur gratuit în 30 de zile, plată în rate fără dobândă și garanție 2 ani de zile.  S-ar putea să nu-ți displacă nici oferta de rame de ochelari de vedere cu până  la -50% reducere, dacă vrei să-ți schimbi ramele sau dacă ți-ai dat seama că ai nevoie de ochelari.

ochelari-de-soare
Ochelari de soare dama Polaroid Lim Pink Havana Gold

Reducerile sunt valabile între 18 și 30 noiembrie.

  1. Fii cea mai bună mamă, mătușă sau bunică. Din lume!

Orice femeie se întreabă dacă este suficient de bună în a-și îndeplini rolurile acesta în momentul în care ajunge să și le asume sau să i se întâmple.  Ar trebui să te întrebi, de fapt, ce înseamnă să excelezi în rolul de ghid. Pentru că, până la urmă, de asta au nevoie copiii, de un simplu ghid, nu de cineva care să spună ce pot să facă și ce nu la orice pas. Ei se nasc cu o curiozitate și cu o creativitate care trebuie hrănite – în ziua de astăzi, acestea sunt atributele care le pot garanta reușita.

Ca adult, ai responsabilitatea să conștientizezi asta și să creezi contexte favorabile pentru ca cel mic să învețe cât mai multe lucruri singur, experimentând. În funcție de vârstă, lasă-l să-și descopere aptitudinile prin jocuri care să îi stimulează IQ-ul și creativitatea dar și cu instrumente  care îi dau încredere să învețe singur despre lume, așa cum sunt microscoapele digitale sau stațiile meteoroglogice create pentru copii în colaborare cu National Geographic. Organizează-i camera  într-un mod în care el să se simtă în siguranță și, mai ales, în culmea creativității.

Totodată, ține cont că rolul de ghid al copilului nu trebuie să te coste mult. Consultă un magazin precum bestkids.ro, ca să descoperi o gamă largă de produse dedicate copiilor. Am auzit că de Black Friday prețurile de pe site încep de la 1 leu.

Reducerile sunt valabile între 18 și 20 noiembrie.

  1. Actualizează-ți garderoba astfel încât ea să țină pasul cu transformările tale interioare

De câte ori nu ți-ai propus să scapi de teancurile de haine pe care nu le mai porți pentru că nu te mai reprezintă? Cât spațiu îți ocupă ele într-un dulap deja suprasaturat? Cu toatele avem tendința să amânăm momentul despărțirii de hainele care ne-au ținut de cald, care ne-au dat un plus de strălucire la  o petrecere sau ne-au adus complimente. Dar, nu-i așa, trebuie să putem renunța la anumite amintiri ca să facem loc unora noi.

Oricât de conservatoare am fi (în spirit), cert este că avem nevoie de schimbări și transformări ca să ne inducem o stare de nou început și de energie. Profită de reduceri reale de până la 60% de Black Friday și adu un aer proaspăt în viața ta de zi cu zi. Fashionagenda.ro anunță reduceri la toate categoriile de produse și stocuri suficiente ca să nu rămâi fără hăinuțele care ți-au căzut cu tronc.

Reducerile sunt valabile între 17 (seara) și 30 noiembrie.

  1. Investește în starea ta de calm și de bine pentru tot anul

Ceaiul, consumat zilnic, creşte imunitatea organismului şi scade riscurile de tumori pe creier şi de accident vascular cerebral, potrivit Simon Gibbons, profesor de chimie la University College din Londra, relatează dailymail.co.uk. Simon Gibbons spune că, pentru a avea efecte maxime, trebuie consumate zilnic trei căni de ceai. „Trebuie să laşi ceaiul să se infuzeze cel puţin cinci minute pentru a permite apei fierbinţi să extragă compuşii din plante“, a spus el.

Ai nevoie de argument mai puternic pentru a-ți face acum proviziile pentru tot restul anului? Așa credeam și noi. Profită de modelul foarte avantajos de Black Friday propus de Livadacuceai.ro, cel mai complet magazin de ceai din Romania. Aici, toate categoriile de pe site vor avea reduceri; mai precis, pentru fiecare al doilea produs identic cumparat, prețul va fi redus la jumatate.

Reducerile sunt valabile între 18 și 20 noiembrie.

5. Crește văzând cu ochii? Ia-i hăinuțe mai mari în avans

Îți amintești cum, în copilărie, părinții îți cumpărau haine cu 3 numere mai mari doar ca să îți vină pentru mai mult timp? Toți părinții făceau asta și aveau un raționament sănătos în spate iar calitatea produselor le susțineau găselnița. De la ei pot învăța și proaspeții părinți.

Bebelușii și copiii în general cresc văzând cu ochii. Body-ul pe care îl poartă astăzi nu-l mai încape într-o lună de zile. Și, ca să fim sinceri, hăinuțele pentru bebeluși nu sunt nici cele mai ieftine produse de pe piață. Există, însă, un brand românesc – liloo.ro – care folosește bumbac de calitate pentru producerea unor hăinuțe în care cei mici se simt bine. Sigur, ele nu cresc o dată cu cel mic, dar pot fi achiziționate cu 20% reducere de Black Friday în mai multe variante de mărimi. Ideal este să gândești pe termen lung și să-i umpli dulăpiorul cu hăinuțe comode într-o singură sesiune de shopping online. O să îți salveze mult timp pe care poți să-l investești în relația cu cel mic.

Reducerile sunt valabile pe 18 noiembrie.

Până la urmă, o femeie trebuie să-și propună să devină propria ei prioritate. Avem instinctul să avem grijă de toți și, pentru a face asta, ne neglijăm pe noi. Black Friday e ocazia perfectă să ne gândim de ce avem NOI nevoie și cum ne-ar face o mică schimbare sau o noutate să ne simțim pe interior.  

 

 

Sursă foto: shutterstock.com

Comments

comments

Leave a Reply