Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Blonde de milioane

Blonde de milioane

Romanul il initiaza pe cititor in lumea stralucitoare si stilata a „printeselor” de pe Park Avenue, New York, care strabat Manhattan-ul in rochiile lor haute couture si in limuzine, la vanatoare de posete de marca ultimul racnet, ATM-uri („iubiti bogati”, in argoul elitei feminine mondene) si logodnici cu AP-uri („avioane personale”).

In calitate de membra a cremei societatii newyorkeze si de prietena apropiata a mostenitoarei putred de bogate a unui imperiu comercial, eroina cartii frecventeaza cele mai stralucitoare petreceri si baluri filantropice, poarta ultimele creatii vestimentare ale lui Marc Jacobs sau Vera Wang si, in general, nu i se refuza nimic din deliciile unei vieti luxoase de petrecareata carierista.

Si totusi, cum va reusi sa gaseasca dragostea intr-un oras in care fericirea suprema, in viziunea prietenelor sale, e sa fii invitat la o vanzare exclusivista de mostre Chanel si Van Cleef & Arpels?

In aceasta satira sociala tandra, Sykes ofera o imagine nuantata a lumii celor bogati si rasfatati de soarta, din perspectiva unei fete „efervescente ca sampania”, aflata in cautarea dragostei (si a perechii perfecte de blugi Chloe).

  • „Inteligenta si amuzanta, „Blonde de milioane” este o creatie haute couture in domeniul literaturii chic” (Candace Bushnell, autoarea „Sex and the City”)
  • „O incursiune experta, de un umor fara menajamente, intr-o lume stralucitoare si extravaganta… E imposibil sa nu te distrezi de minune citind aceasta carte” (Publishers Weekly)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus