Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Bon Jovi in concert la Bucuresti

Bon Jovi in concert la Bucuresti

video_youtube

Trupa americana Bon Jovi va concerta la Bucuresti in data de 10 iulie 2011, show-ul urmand sa aiba loc in Piata Constitutiei, informeaza site-ul www.bonjovi.com.

Trupa Bon Jovi a devenit cunoscuta dupa ce a castigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la inceputul anilor ’80. Cantecul castigator a fost „Runaway”. Bon Jovi si-a creat un stil muzical propriu, nascut din rockul agresiv caracteristic acelei epoci, dar cu accente „indulcite”, combinatie apreciata de publicul larg.

De-a lungul anilor, trupa americana a vandut peste 120 de milioane de albume in lumea intreaga. Cele mai cunoscute sunt „Slippery When Wet” (1986), „New Jersey” (1988) si „Keep the Faith” (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul „The Circle”, lansat in 2009.

Turneul The Circle Tour consta in 135 de concerte, sustinute in 30 de tari, si este cea mai lunga serie de show-uri Bon Jovi de la Jersey Syndicate Tour, din 1980.

Trupa este formata din Jon Bon Jovi (voce, chitara), Richie Sambora (chitara, backing vocals), Tico Torres (tobe, percutie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) si Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus