Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Bon Jovi lanseaza albumul The Circle in 10 noiembrie

Bon Jovi lanseaza albumul The Circle in 10 noiembrie

Dupa o pauza de doi ani, rockerii de la Bon Jovi revin pe piata muzicala cu un nou album, al unsprezecelea din cariera lor de 16 ani. Albumul se numeste „The Circle” si va fi lansat in 10 noiembrie 2009. Primul single se numeste „We Weren’t Born To Follow” si a fost eliberat spre difuzare la radio in 17 august.

„The Circle” este produs de John Shanks, care a mai colaborat cu cei de la Bon Jovi si la ultimele lor albume, „Have A Nice Day” (2005) si „Lost Highway” (2007), care in momentul lansarii au urcat pe primul loc in topul Billboard.

Intr-un interviu pentru revista Rolling Stones, chitaristul Richie Sambora a declarat ca noul material discografic este o revenire la rock ‘n’ roll: „Suna ca Bon Jovi, dar suna proaspat. Am experimentat cu multe sunete noi, mai ales de chitara, ceea ce il face un album modern”. Conform declaratiilor lui Sambora, turneul de promovare „The Circle” va incepe la inceputul lui 2010: „Probabil in primavara o sa pornim in turneu, pentru o lunga perioada de timp”.

Bon Jovi se numara printre cele mai mari trupe rock din istorie. A castigat mai multe premii Grammy, a vandut 120 de milioane de discuri si a sustinut peste 26.000 de concerte, in 50 de tari, in fata a 34 de milioane de fani.

  • Sursa: www.umusic.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus