Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > BookLand aduce "Noaptea alba a cartii" in Bucuresti

BookLand aduce "Noaptea alba a cartii" in Bucuresti

Prima editie a targului BookLand va avea loc in perioada 15-17 aprilie 2011, la AFI Palace Cotroceni. In 16 aprilie, vizitatorii vor putea cumpara carti de seara pana dimineata in cadrul evenimentului „Noaptea alba a cartii”.

Prima editie a BookLand, noul targ pe piata evenimentelor de carte, va aduce laolalta atat edituri care vand carte tiparita, cat si librarii online. Pozitionandu-se ca un „targ de carte urban”, BookLand isi propune inca de la prima editie sa creeze multiple oportunitati de interactiune cu cititorii, intr-un spatiu modern si printr-un format multimedia adaptat tendintelor actuale ale consumului de carte.

Printre zecile de expozanti inscrisi se numara atat edituri care vand in principal carte tiparita, cat si librarii online, precum BuyBooks. „BuyBooks este la ora actuala cea mai mare librarie online din Romania, tocmai de aceea prezenta noastra la un targ de carte de amploarea BookLand este obligatorie”, a declarat Relu Botinant, general manager al librariei online BuyBooks. „Vrem ca cititorii sa afle ca avem o oferta variata, ca am depasit 15.000 de titluri in stoc si ca, pe langa literatura, le putem oferi cea mai bogata colectie de carti de specialitate disponibile in limba romana”.

Circa 150 de edituri vor expune la BookLand carti din toate domeniile, albume, editii de colectie, dictionare. De asemenea, vor avea loc spectacole de muzica si dans si lansari multimedia.

Standurile editurilor vor fi amplasate pe toate holurile de la parter si etaj ale AFI Palace Cotroceni. Acolo vor fi amplasate corpuri de mobilier special concepute pentru a deservi nevoile expozantilor.

Organizatorii, More Than Pub, estimeaza ca targul va avea, in cele trei zile, aproximativ 350.000 de vizitatori.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus