Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Boxand cu umbra

Boxand cu umbra

„Boxand cu umbra” este un thriller cu o puternica incarcatura emotionala, care dezvaluie dedesubturile crimei organizate si viata complicata a doi asasini antrenati: Mikey (Cuba Gooding Jr.) si Rose (Helen Mirren). Dar cand un sef al organizatiei criminale doreste sa-si vada sotia moarta, Rose nu poate sa-si duca la bun sfarsit misiunea, deoarece afla ca „tinta” este insarcinata.

Astfel, cei trei incep o viata chinuitoare de fugari. Impinsi de forta dragostei, Rose si Mikey vor proteja famlia adoptata de pericolele prezentului.

Filmul marcheaza debutul cinematografic al lui Lee Daniels, care isi contureaza personajele si povestea preluand elemente din cele mai intunecate colturi ale vietii, fara sa-i fie frica sa abordeze subiecte controversate.

Thrillerul „Boxand cu umbra” a fost filmat in primavara anului 2006, in mai putin de sase saptamani, in Philadelphia cu un buget foarte mic. Fara sa fie sustinut de un studiou de productie, Daniels si echipa lui au muncit fara incetare ca sa termine filmarile la timp. Actorii au fost incantati sa lucreze la un film independent: „Este plin de creativitate si ai mult mai libertate de exprimare”, spune Cuba Gooding Jr.

Distributia filmului este una dintre cele mai diverse din istoria cinematografiei. Toti membrii au fost de acord ca le facea placere sa se trezeasca dimineata si sa vina pe platourile de filmare. „Era un proces in care toata lumea colabora cu toata lumea. Eram ca o familie”, spune actrita Vanessa Ferlito. „Mi-a facut placere sa ma duc la munca in fiecare dimineata sa lucrezi cu asa actori minunati”. Stephen Dorff este de acord: „Toti se intelegeau atat de bine, incat ai fi zis ca realizam o comedie romantica.”

Cuba Gooding Jr.

Castigatorul al premiului Oscar, Cuba Gooding Jr. este unul din cei mai charismatici actori ai momentului. Datorita rolului din filmul „Jerry Maguire” a castigat mai multe premii, toate pentru cel mai buna actor intr-un rol secundar.

Cuba Gooding a jucat un rol foarte apreciat in filmul „As Good As It Gets” alaturi de Jack Nicholson, Helen Hunt si Greg Kinner. Au urmat filmele: „What Dreamers May Come”, in care a ajucat alaturi de Robin Williams, „Instinct”, cu Anthony Hopkins, „A Murder of Crows”, „Men of Honor”, in care a jucat alaturi de Robert DeNiro, si „Pearl Harbor”, regizar de Michael Bay.

Helen Mirren

Una dintre cele mai respecate actrite de azi, Helen Mirren a jucat recent alaturi de Robert Redford in filmul „The Clearing”. De asemenea a primit recenzii exceptionale pentru filmul „Mourning Becomes Electra” al lui Eugene O’Neill.

Pentru filmele „The Roman Spring of Mrs. Stone” si „The Passion of Ayn Rand”, Helen a primit premiul Emy si o nominalizare la Globul de Aur. Pentru rolul din seria „Prime Suspect”, a castigat premiul Academiei Britanice de Film, premiul Emmy si Globul de Aur. Recent a primit Globul de Aur pentru rolul din filmul „The Queen” si pentru rolul din serialul „Elizabeth I”. Pentru interpretarea din „The Queen”, este nominalizata si la premiul Oscar.

Vanessa Ferlito

Vanessa Ferlito este cunoscuta pentru rolul lui Aiden Burns din serialul „CSI-NY”. A devenit cunoscuta si pentru rolurile avute in filmele: „24”, „The Sopranos”, si „Law & Order”. Recent, a jucat in filmul „Gridiron Gang”, alaturi de The Rock si Xzibit, „Spiderman 2”, „The 25th Hour” si „Man of the House”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus