Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Brandon Bays revine în România cu seminarul „Journey Intensive”

Brandon Bays revine în România cu seminarul „Journey Intensive”

Intre 4-6 octombrie 2013, Brandon Bays, expert în vindecare holistică si autoarea best-seller-ului „Călătoria”, va susţine la Bucureşti Seminarul "Journey Intensive" – celebru în întreaga lume pentru beneficiile multiple pe care le aduce în toate domeniile vieţii.

Procedeul terapeutic „The Journey” („Călătoria”) a fost proiectat de Brandon Bays în urma propriei experienţe de vindecare a unei tumori mare cât o minge de baschet. Fiind expert în domeniul sănătăţii,
Bays era conştientă de impactul pe care îl au emoţiile asupra funcţionării corpului, aşa că şi-a asociat tratamentul fizic cu lucrul asupra traumelor emoţionale din trecut şi şi-a scurtat, astfel, demersul de vindecare la doar şase săptămâni şi jumătate.  

Ulterior, ea a reunit toate procedeele utilizate în acea perioadă în ceea ce avea să devină metoda „The Journey” („Călătoria”), predată astăzi pe întreg cuprinsul globului ca o metodă de vindecare şi dezvoltare personală axată pe conştientizarea, accesarea şi vindecarea emoţiilor negative reprimate, stocate în celulele corpului.

Tehnica s-a dovedit a fi extrem de eficientă în vindecarea unei game largi de afecţiuni emoţionale şi fizice. De-a lungul timpului, ea a ajutat mii de oameni de pretutindeni să se elibereze de probleme ca anxietate, stres, depresie, scăderea stimei de sine, frica de a vorbi în public, greutate excesivă, incapacitatea de a gestiona emoţiile negative, boli fizice, dependenţe de toate tipurile şi comportamente nesănătoase, abuz fizic sau sexual, probleme relaţionale şi dificultăţi în plan profesional.

Prima carte scrisă de Brandon Bays, „The Journey” („Călătoria") a fost deja tradusă în 22 de limbi. Seminariile care facilitează înţelegerea modului de aplicare a acestei metode se desfăşoară în prezent în peste 45 de ţări.

Între 4-6 octombrie 2013 românii pot afla secretele extraordinare ale eficienţei şi celebrităţii metodei ”Călătoria” direct de la Brandon Bays care vine în România pentru a susţine Seminarul „Journey Intensive", pentru a doua oară în acest an!

Seminarul se adresează:
1. Persoanelor interesate de dezvoltare personală, care vor să se elibereze de limitările interioare
2. Celor care doresc să afle şi să vindece cauzele emoţionale ale afecţiunilor lor fizice.
3. Celor care caută o cale blândă şi eficientă de a scăpa de tulburări emoţionale ca depresie, anxietate, atacuri de panică, stres post-traumatic, abuzuri de orice tip, dependenţa de alcool, tutun, droguri etc.
4. Celor care doresc o cale simplă şi sigură de a elimina stresul de orice tip din viaţa lor.
 5. Specialiştilor din domeniul sănătăţii – medici, psihologi, psihoterapeuţi, practicieni ai medicinei complementare –, precum şi trainer-ilor şi life-coacher-erilor
6. Profesorilor, pedagogilor, diriginţilor şi directorilor de şcoli

Locaţie: Bucureşti.
Preţ: 300 de euro (include: 3 zile de seminar, suportul de curs, traducerea în limba română, pauze de cafea). Se acordă 10% reducere pentru persoanele care fac parte din aceeaşi familie.
Informaţii şi înscrieri pe www.thejourney-romania.ro.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus