Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Brandon Flowers explica versurile piesei "Human"

Brandon Flowers explica versurile piesei "Human"

„Human” este primul single extras de pe „Day & Age”, albumul pe care The Killers l-au lansat pe 25 noiembrie 2008. Cantecul a inceput sa fie difuzat inca din 22 septembrie, ridicand rapid semne de intrebare din cauza unui cuvant, in conditiile in care nu exista la acea data o varianta oficiala a textelor de pe noul album. Versul care a nedumerit este chiar in refren: „Are we human or are we dancer” (Suntem oameni sau suntem dansator). Pentru ca la prima auditie, nu are nicio noima, plus ca exista si un mic dezacord acolo, multi au considerat ca „dancer” este de fapt „denser”, in sensul de „Suntem oameni sau mai profunzi (de atat)”.

Site oficial: www.thekillersmusic.com

Brandon Flowers, solistul trupei The Killers, nu s-a aratat incantat de controversa legata de versurile lui si a intervenit ca sa clarifice: „dancer” este cuvantul corect, nu „denser”. „E putin frustrant, trebuie sa recunosc. Nu imi place alternativa <Are we denser>”, a declarat Flowers. Cu riscul de a deveni antipatic, cantaretul a continuat: „Unii par ca nu inteleg piesa <Human>. Au impresia ca versurile nu au noima, insa eu am muncit foarte mult la ele si am incercat sa exprim tot ceea ce simtim si gandim”.

Brandon a explicat ca in perioada in care compunea piesele de pe „Day & Age” citea foarte mult, inclusiv creatiile lui Hunter S. Thompson, raposatul jurnalist al revistei Rolling Stones (care a scris romanul „Fear and loathing in Las Vegas”). Termenul „dancer” este preluat dintr-un citat de-al lui: „Crestem o generatie de dansatori”. „Eu am imprumutat ideea. Cred ca unii oameni pot fi deranjati de faptul ca in piesa acest cuvant nu este folosit corect din punct de vedere gramatical, insa o putem considera ca o licenta poetica”, a mai spus solistul The Killers.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus