Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Brandon Flowers va lansa un album solo

Brandon Flowers va lansa un album solo

In ultima vreme au tot existat zvonuri despre o posibila despartire a trupei The Killers, dar membrii ei le-au negat. Se pare insa ca, totusi, ceva se petrece cu trupa din Las Vegas, din moment ce solistul Brandon Flowers se apuca de un album solo.

El a anuntat vestea prin intermediul site-ului www.thekillersmusic.com, unde timp de cateva zile a aparut un ceas care numara secundele pana la anuntarea unui eveniment secret. Acesta s-a dovedit a fi albumul „Flamingo”, pe care Brandon Flowers intentioneaza sa-l lanseze in decursul acestui an. Fanii lui se pot inscrie pe site cu adresa de e-mail pentru a fi primii care afla detalii despre noul material discografic.

Trupa The Killers a intrat intr-o perioada de pauza in februarie 2010, dupa terminarea turneului din Asia si Australia. Mai multe concerte au fost anulate „din motive personale”, ulterior aflandu-se ca mama lui Brandon Flowers a murit de cancer la creier.

Ronnie Vannucci, tobosarul trupei, va scoate si el un album fara legatura cu The Killers, impreuna cu membrii ai trupelor Keane, Mumford And Sons si Noah And The Whale, reuniti sub titulatura „Mt. Desolation”.

  • De la „Hot Fuss”, albumul de debut din 2004, The Killers a vandut peste 15 milioane de albume in intreaga lume.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus