Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Brazilia este gazda Miss Universe 2011

Brazilia este gazda Miss Universe 2011

Donald J. Trump, NBC Universal si Paula M. Shugart, Presedinte al Organizatiei Miss Universe®, au anuntat ca editia cu numarul 60 a competitiei Miss Universe® se va desfasura in Sao Paulo, Brazilia. Spectacolul final, in cadrul caruia vor concura cele mai frumoase femei din lume, se va transmite in direct pe NBC si Telemundo in data de 12 septembrie 2011.

„Sunt fericit sa anunt parteneriatul nostru cu trustul media brazilian Grupo Bandeirantes de Comunicação si totodata sa transmit intregii lumi ca Sao Paulo va gazdui Miss Universe® 2011”, a spus Donald J. Trump, detinatorul brandului Miss Universe®. „Brazilia are o crestere economica rapida si este un loc care ofera numeroase oportunitati de afaceri. in acest deceniu Brazilia gazduieste trei dintre cele mai vizionate evenimente ale lumii: World Cup, Jocurile Olimpice si iata, in 2011, Miss Universe®, care, cu siguranta va eclipsa celelalte doua evenimente” a continuat Trump.

„Grupo Bandeirantes este onorat sa fie partener al Organizatiei Miss Universe si totodata sa aducem finala Miss Universe 2011 in Sao Paulo, Brazilia.” a declarat João Carlos Saad presedintele trustului Grupo Bandeirantes de Comunicação. „Suntem convinsi ca misiunea de a oferi stralucire evenimentului se potriveste de minune Braziliei si abia asteptam sa aratam concurentelor si telespectatorilor care ne vor urmari in peste 200 de tari ale lumii, cultura braziliana si peisajele minunatei noastre tari.” a conchis João Carlos Saad.

Concurente din peste 80 de tari din toata lumea vor calatori in Brazilia pentru aproximativ o luna, timp in care vor participa la diferite evenimente caritabile, spectacole de gala, vor vizita cele mai atractive zone turistice si se vor pregati pentru finala competitiei. In lupta pentru titlu Miss Universe® 2011, concurentele vor fi monitorizate atent in perioada cantonamentului si vor fi jurizate atat in semifinala competitiei, cat si in finala, la trei probe de concurs: costum de baie, rochie de seara si interviu. E pentru prima data in istoria de 60 de ani a Miss Universe® cand tara-gazda este Brazilia.

Miss Universe® 2010, Ximena Navarrete din Mexic, o va incorona pe succesoarea ei la finalul spectacolului din 12 septembrie 2011. In perioada mandatului sau, Ximena Navarrete a calatorit in intreaga lume, ca Ambasador al luptei impotriva HIV/ SIDA, deruland campanii de educatie, cercetare si legislatie. Miss Universe® 2011 va continua aceste activitati.

Brazilia este cea mai mare tara de pe continentul latino american si are 201 milioane locuitori. Are a zecea cea mai puternica economie a lumii, cu un PIB de 2 trilioane de dolari. Banca Nationala Braziliana a anuntat iesirea tarii din criza si estimeaza o crestere financiara pentru 2010 de 5%. Opt procente din PIB-ul Braziliei vin din industria turismului, unul din doisprezece brazilieni lucrand in acest domeniu, adica aproximativ 17 milioane de oameni (aproape cat populatia Romaniei).

Selectia nationala Miss Universe® Romania 2011 se va desfasura la Bucuresti, in luna mai 2011. Spectacolul de gala va fi precedat de o perioada de pregatire a finalistelor, de trei saptamani.

In luna februarie va fi demarata partea a doua a Caravanei „Miss Universe poti fi chiar tu!”, urmand ca preselectiile zonale sa se desfasoare in Constanta, Iasi, Brasov, Timisoara, Ramnicu Valcea si Bucuresti. Aproximativ 200 de concurente se vor califica in semifinala, iar in cantonament vor fi admise 40 de aspirante la cel mai ravnit titlu al frumusetii. Dupa o saptamana de cursuri si probe, vor continua perioada de pregatire, 30 de finaliste.

  • Inscrierile in competitie sunt deschise pana la data de 3 aprilie 2011 si se fac online pe www.MissUniverseRomania.com, prin completarea unui formular si atasarea a trei fotografii reprezentative.
  • Nu se percepe taxa de admitere in concurs.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus