Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Brian Adams – 11

Brian Adams – 11

Cantaretul canadian Bryan Adams revine pe piata muzicala cu cel de-al unsprezecelea album de studio, intitulat chiar „11”.

Albumul a fost lansat international pe 17 martie, la Polydor Records, si cuprinde piese ce poarta amprenta stilului care l-a consacrat pe Bryan Adams.

Site oficial:

www.bryanadams.com

Turneul de promovare a noului material discografic va dura 11 zile si va include 11 concerte, sustinute in 11 tari diferite. Fanii lui Bryan Adams prezenti la aceste concerte vor avea ocazia sa asculte variante acustice ale anumitor piese, interpretate de catre artist doar cu chitara si cu muzicuta.

Compus in camere de hotel si cabine din backstage in timpul turneelor din ultimii doi ani, „11” reprezinta materializarea indelungatei colaborarii dintre Bryan Adams si Jim Vallance, cel responsabil pentru multe dintre hiturile clasice ale lui Bryan, precum „Heaven”, „Summer of ’69” si „Run To You”.

Primul single extras de pe acest nou album, „I Thought I’d Seen Everything”, este o piesa clasica in compozitie, plina de energie si cu un tempo moderat.

„Broken Wings” este o piesa la fel de energica, in timp ce „Mysterious Ways” este emotionanta, iar „Something To Believe” are veleitati de imn – despre refrenul acestui cantec se spune ca va ridica stadioanele in picioare.

Fie ca este vorba de solo-urile lungi si melancolice din „Oxygen”, sau de rifurile salbatice ale piesei „I Ain’t Losin’ The Fight”, fiecare piesa de pe „11” este o dovada in plus a talentului de compozitor al artistului canadian.

Odata cu lansarea albumului „11”, la National Portrait Gallery din Londra, va avea loc o expozitie de fotografii ale lui Bryan Adams, intitulata „Muze moderne”.

  • Album disponibil in format Special pentru Romania, la pretul de 29.9 lei
  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus