Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Bridget Jones: La limita ratiunii

Bridget Jones: La limita ratiunii

Despre carte

Daca la sfarsitul „Jurnalului” sau, Bridget Jones isi gasise in sfarsit perechea in persoana avocatului de succes Mark Darcy, in noul roman simpatica eroina realizeaza ca iubirea nu este un panaceu.

Intre infulecarea delicioaselor bomboane de ciocolata Cadbury si indepartarea Rebeccai, ticaloasa care abia asteapta sa puna mana pe iubitul ei, Bridget se afunda in lectura cartilor self-help.

In final, dupa ce ne da palpitatii serioase in momentul in care politia thailandeza o aresteaza pentru posesie de droguri, Bridget scapa cu fata curata, nu inainte de a ne sugera ca mai exista in viata si altceva in afara unei slujbe plicticoase si a unui iubit bun la pat.

Despre ecranizare

  • Romanul a fost ecranizat in 2004, reunind aceeasi echipa care a realizat si „Jurnalul lui Bridget Jones”: Renee Zellweger, Hugh Grant si Colin Firth.
  • In carte, Daniel Cleaver (interpretat de Hugh Grant) nu este o prezenta semnificativa. Dar avand in vedere succesul personajului in ecranizarea „Jurnalului lui Bridget Jones”, scenaristii au avut grija ca Hugh Grant sa apara mai des in film decat apare personajul lui in roman.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus