Esti aici

Bruno

Dupa ce in 2006, prin intermediul filmului „Borat”, ii aducea in centrul atentiei pe taranii din Glod, de aceasta data Sacha Baron Cohen le mentioneaza in noua lui comedie, „Bruno”, pe fetele de la Indiggo si include pe spotul de promovare a filmului piesa trupei O-Zone, „Dragostea din tei”.

Dublu castigator al Premiilor BAFTA, Sacha Baron Cohen nutreste un interes vizibil pentru Romania, pe care a tinut sa o includa si in „Bruno”, o comedie socanta despre un fashion reporter gay, care si-a propus sa ajunga „cel mai celebru austriac de la Hitler incoace”.

Conform spuselor actorului, „Bruno” este cel mai important si greu de realizat proiect pe care l-a semnat pana in prezent. In timpul filmarilor, el a fost arestat pentru ca a vrut sa distruga mai multe prezentari de moda, a stat imobilizat la pat din cauza unei raceli si a avut o reactie adversa la crema epilatoare folosita pentru a-i aduce cat mai multa autenticitate lui Bruno.

„Bruno” va avea premiera in 31 iulie 2009, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cityplex, Starplex, in reteaua Cinema City din Cluj, Timisoara, Bacau si Iasi, precum si la Odeon Cineplex din Cluj.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus