Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Bucura-te de vara in stilul Al Fresco, alaturi de Peroni

Bucura-te de vara in stilul Al Fresco, alaturi de Peroni

Vara aceasta, Peroni Nastro Azzurro, berea super-premium italiana numarul unu in lume, continua campania „L’Estate Peroni” (Vara Peroni), printr-o serie de evenimente si colaborari. Continuand campania de anul trecut, Peroni isi provoca toţi consumatorii la cea mai exclusivista sesiune de sailing din cadrul Peroni Yacht Week si ii invita sa se pregateasca de „la bella stagione” cu un element specific italian – masa al fresco.

Al fresco” defineste stilul italian relaxat de a cina vara in aer liber intr-o companie placuta, la o masa savuroasa. Un concept inovator, al fresco nu se limiteaza la o simpla cina, ci imbina mancarea servita, vestimentatia purtata, bautura aleasa si compania selecta, astfel incat toate aceste elementele distincte sa se combine in feluri unice si surprinzatoare. Fie in curtea caselor toscane, fie pe terasele tratoriilor de pe coastele pline de soare, modelul mesei italiene de vara devine punctul central al L’Estate Peroni si in Romania.

Primul din seria de evenimente Peroni din aceasta vara, proiectul Collaborazioni transforma ceea ce poate parea o simpla masa in aer liber intr-o experienta memorabila. Unic pana acum in Romania, proiectul Collaborazioni alatura unii dintre cei mai talentati artisti din sfera gastronomica, de design si de moda pentru a crea, alaturi de bloggeri renumiti, elementele centrale ale cinei ideale al fresco in stilul Peroni.

Astfel Adrian Oianu, renumitul designer de moda, impreuna cu Alexandru Moise, blogger pe dappergents.ro si initiator al proiectului Sarto, vor regandi impreuna felul in care masa poate fi onorata prin vestimentatie; Ana Wagner, unul dintre cei mai importanti artisti plastici din Romania, si Cristina Bazavan, cunoscut jurnalist si blogger pe bazavan.ro, vor exemplifica importanta accesoriilor de masa in cadrul unei cine selecte. Cea de-a treia echipa, formata din Roberto dal Seno, master chef si consultant culinar, alaturi de Cristina Mazilu, blogger culinar pentru chez.mazilique.ro, vor reinterpreta bine-cunoscuta gastronomie italiana intr-o maniera moderna si inovatoare. Inspirate de stilul italian Peroni, toate cele 3 echipe de colaboratori vor da viata unor creatii originale, in cadrul demersului Collaborazioni.

Evolutia fiecaruia dintre cele trei proiecte poate fi urmarita pe http://peroniro.tumblr.com/ si pe blogurile colaboratorilor. Proiectele create vor fi dezvaluite in cadrul unui eveniment din luna iulie.

Alaturi de proiectul Collaborazioni, vara al fresco se va concretiza intr-o serie de proiecte inovatoare inspirate de stilul italian care vin sa sustina atat tinerii designeri, cat si pe cei care s-au afirmat deja in domeniile lor, asa ca te invitam sa urmaresti indeaproape actualizarile de pe www.peroniitaly.ro
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus