Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Cadou pentru toate creatoarele de frumos! De azi, susținem oficial comunitatea Breslo.ro!

Cadou pentru toate creatoarele de frumos! De azi, susținem oficial comunitatea Breslo.ro!

Dragile noastre iubitoare și creatoare de frumos,

 

Ne bucurăm mult să putem anunța startul unul proiect minunat pentru toate antreprenoarele creative din România!  

Începând de azi, Femeia. și revistele trustului Burda România susțin în mod oficial comunitatea Breslo.ro!  

De 10 ani, v-am obișnuit deja cu poveștile pline de suflet, inspirație și creativitate ale femeilor de admirat din România. Ne bucurăm de fiecare dată să le putem susține și vom continua cu mândrie  să le prezentăm cititorilor din întreaga țară!

Ne face așadar mare plăcere să anunțăm oficial parteneriatul cu cea mai mare comunitate creativă autohtonă: Breslo.ro – Comunitatea creatorilor români de handmade.

 

DESPRE BRESLO.RO

Breslo.ro este sinonim cu handmade-ul românesc. Lansat în 2008, a fost catalizatorul mișcării handmade din România, adunând acum în jurul său o comunitate de peste 135 000 de membri iubitori de creativitate romanească.  

După 8 ani de activitate, platforma Breslo.ro a devenit incontestabil locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse handmade din întreaga țară. Bucureștenii îi pot cunoaște și pe viu la #Dichisar, cel mai apreciat târg de profil din capitală.  

Prin Breslo.ro și-au descoperit vocația pentru creativitate mii de femei din România și ne va face mare plăcere să vă spunem poveștile lor în lunile ce urmează!

 

DESPRE PARTENERIATUL BURDA ROMÂNIA-BRESLO.RO

Asocierea dintre revistele Burda Romania și cea mai mare comunitate creativă românească este una cât se poate de firească.  

Fondat în Germania, Burda este un brand pe care orice pasionat de handmade îl cunoaște, o companie cu tradiție de peste 100 de ani, ce susține încă de la începuturile sale spiritul de antreprenoriat al femeilor de pretutindeni.  

În România, revista Femeia. se publică sub umbrelă și valorile Burda România, unul dintre liderii pieței de lifestyle, glossy și mass market, cu peste 35 de titluri și mai mult de 40 de servicii media on-line.  

În lunile ce urmează, ne propunem să susținem împreună cu Breslo.ro mișcarea handmade din România, descoperind și promovând la unison cei mai talentați dintre ținerii creatori români!  

Vă invităm să ne urmăriți atât pe site și Facebook paginile revistelor pentru interviuri deosebite  sugestii creative de cadouri handmade de pe Breslo.ro!  

Un 8 Martie minunat si o primăvară plină de creativitate, tuturor!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus