Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Calatorii si vacante > Acțiune și aventură în Dubai (pe bicicletă)

Acțiune și aventură în Dubai (pe bicicletă)

 Indiferent dacă ești un dependent de adrenalină autentic, dacă ești în căutarea unei aventuri sau pur și simplu vrei să te bucuri de natură, Dubai – cu cerul său fără nori și deșertul nesfârșit, alături de munții săi stâncoși, plajele cu nisip și marea caldă – este locul de joacă perfect pentru tine.

Vacanțe pe bicicletă

Ciclismul a devenit din ce în ce mai popular în Dubai, pe măsură ce infrastructura orașului s-a dezvoltat în acest sens, astfel încât orașul a devenit ideal atât pentru plimbări relaxante, cât și pentru cicliști pasionați. Cu piste dedicate care traversează orașul, magazine sportive bine echipate și suficiente opțiuni pentru închirierea de biciclete, Dubai este perfect pentru o vacanță pe două roți.

  • Parcul de biciclete Nad Al Sheba oferă cicliștilor pasionați piste pe alese, de 8 km, 6 km sau 4 km, toate dotate cu nocturne pe întreaga lungime, cu panorama orașului și Burj Khalifa în fundal.
  • Traseul de ciclism Al Qudra este perfect pentru amatorii de plimbări pe distanțe medii și lungi, cu piste de la 18 la 50 de km și priveliști uimitoare către dunele de nisip care le înconjoară.
  • Dubai Autodrome oferă un circuit închis de 2,5 km, perfect pentru începători sau pentru cei care își reintră în formă după o pauză.
  • Iar pentru cei pasionați doar de o plimbare, există numeroase stații de închirieri de biciclete în Downtown Dubai, Dubai Marina sau Jumeirah.
  • Atât Al Barsha Park, cât și Mushrif Park oferă, de asemenea, piste excelente, în intervalele în care sunt deschise.
  • Pista care se întinde de-a lungul falezei Jumeirah Corniche oferă o priveliște uimitoare către Burj Al Arab.
  • Iar nou inauguratul Dubai Water Canal are o pistă de biciclete de 12 km, pe care merită să o încerci.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns