Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Calatorii si vacante > Bine ai venit în La Perle – cel mai nou și mai mare show din Dubai

Bine ai venit în La Perle – cel mai nou și mai mare show din Dubai

Spectacolul marchează intrarea într-o nouă eră a entertainmentului și reprezintă un punct de referință atât pentru Dubai, cât și pentru întreaga regiune. La Perle, de Dragone, este o experiență vizuală incredibilă și de neratat. Citește aici ghidul nostru pentru această feerie teatrală.

DESPRE LA PERLE

Cel mai spectaculos show din Dubai și-a deschis ușile pe 31 august 2017, în inima Habtoor City, aducând la viață o uluitoare combinație de performanță artistică, design creativ și tehnologie de ultimă oră. Regizat de unul dintre cei mai cunoscuți directori artistici ai lumii, Franco Dragone, spectacolul de 90 de minute include 65 de artiști de primă mână din 23 de țări diferite, fiecare contribuind cu propriul talent unic – de la dans la acrobații acvatice sau în aer. Acești artiști care sfidează gravitația promit că spectatorii vor fi uimiți de salturile lor în piscina de pe scenă, un wow-factor garantat în Dubai.

La Perle urmărește să transporte publicul în altă lume – una inspirată de bogatul trecut și cultura orașului Dubai, dar și de prezentul său vibrant și viitorul aspirațional. Cele trei personaje principale vor conduce spectatorii într-o călătorie palpitantă prin timp, cu ajutorul scenografiei de vârf, combinate cu tehnologia de ultimă oră. De la cascadorii pe motociclete până la artiști care sar de la 25 de metri înălțime și zboară prin aer la viteze amețitoare, La Perle promite să ofere spectatorilor o experiență de neratat, potrivită pentru întreaga familie.

Pentru mai multe informații, vizitează https://laperle.com/en/

UNDE SĂ STAI 

 • The Westin Dubai Al Habtoor City
  Localizat pe faleza Dubai Canal, Westin Dubai Al Habtoor City, cu ale sale 41 de etaje, reprezintă o revigorantă locație urbană. Hotelul are inclusiv o ofertă pentru cei care au bilete pentru La Perle: în septembrie 2017, oaspeții beneficiază de un discount de 50% la cazare și la micul dejun.

Pentru mai multe informații, vizitează www.westindubaialhabtoorcity.com. 

 • The St. Regis Dubai

Chiar lângă La Perle, The St. Regis Dubai este un palat în stil european, opulent, dar rafinat, unde calitatea fără compromisuri se întâlnește cu confortul și inovația. Cu interioare influențate de originalul St. Regis din New York, spațiul oferă servicii de ospitalitate la standarde foarte înalte, inclusiv opt restaurante, un Iridium Spa și săli grandioase pentru evenimente.

Pentru mai multe informații, vizitează www.stregisdubai.com 

 • W Dubai – Al Habtoor City

De la firma din neon la interioarele futuriste, acest brand curajos și original este perfect pentru cei aflați în căutarea unui loc unic și vibrant unde să stea în Dubai. După ce te cazezi la etajul 30, intră într-una dintre cele 365 de camere ale hotelului folosind o aplicație, în locul unei chei, apoi bucură-te de panorama unică a Dubai Canal de la unul din restaurantele din W Dubai. Hotelul este în aceeași clădire cu teatrul La Perle, așa că nu va trebui să te îndepărtezi prea mult.

Pentru mai multe informații, vizitează www.wdubaialhabtoorcity.com 

CE SĂ FACI ÎNAINTE DE SHOW 

 • Un ceai de după-amiază la Sidra Lounge

Însemnând „copac din rai“ în arabă, Sidra onorează ritualul ceaiului de după-amiază la St. Regis. Bucură-te de aromele diferite și de produsele de patiserie și prăjiturile făcute în casă, în timp ce admiri priveliștea superbei grădini a hotelului.

Prețurile încep de la 195 AED de persoană. Pentru mai multe informații, vizitează www.stregisdubai.com 

 • Relaxează-te la Heavenly Spa

Revigorează-ți simțurile și răsfață-te cu un tratament unic la Heavenly Spa by Westin. Cu masaje terapeutice, tratamente faciale de curățare și tratamente corporale pe alese, experții terapeuți te vor ajuta cu siguranță să îți hrănești atât corpul cât și mintea.

Prețurile încep de la 235 AED de persoană. Pentru mai multe informații, vizitează www.heavenlyspadubaiahc.com 

 • Fă o plimbare cu barca pe Dubai Canal

Admiră priveliștea pitorească a zgârie-norilor din Dubai, în timpul unei plimbări cu barca pe Dubai Canal. Poți alege între o barcă tradițională abra și un feribot turistic, cu nouă opriri.

Prețurile încep de la 25 AED de persoană. Pentru mai multe informații, vizitează www.rta.ae/links/marine/en/dubai-ferry.html

UNDE SĂ MĂNÂNCI

 • The Rose and Crown

La acest pub englezesc poți alege între feluri de mâncare consistente, precum fish and chips, shepherd’s pie sau pui tikka masala, sau un „Big Ben“ – un burger uriaș, care își merită cu adevărat numele. De asemenea, pentru oaspeții La Perle, restaurantul oferă un discount de 20% în noaptea showului!

Pentru mai multe informații, vizitează www.roseandcrowndubai.com 

 • ZOCO

Bucură-te de o combinație vibrantă de bucătărie modernă mexicană și latino-americană, în acest local cu suflet. De la guacamole tacos până la tot felul de fripturi, cu siguranță vei aprecia stilul lor modern de abordare a unor rețete tradiționale de familie de pe străzile Mexicului.

Pentru mai multe informații, vizitează www.zocodubai.com 

 • Blind Dragon

Ce zici de un show după show? Îndreaptă-te către acest local de karaoke, o bodegă modernă, care amintește de era prohibiției în China, și de localurile cunoscute drept „tigru orb“. Încearcă gustările asiatice în timp ce îți cânți piesele preferate până în zori.

Pentru mai multe informații, vizitează www.blinddragondubai.com

Comments

comments

Lasă un răspuns