Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Calatorii si vacante > (P) In Decembrie Samsonite anunta reduceri mari si un site nou!

(P) In Decembrie Samsonite anunta reduceri mari si un site nou!

Decembrie este luna cadourilor si totodata luna in care marile branduri internationale ofera clientilor diverse fidelizari. Este si cazul celebrului brand Samsonite, care ofera clientilor sai din Bucuresti si din toata tara, oferte extrardinare pentru a-i impresioa pe ce dragi cu daruri cu o utilitate garantata chiar si pentru o viata intreaga!

Asadar, Samsonite ofera 20% discount pentru Gama ProDLX si trolere curve technology (COSMOLITE, Liteshock, Cube Lite, Cube Lite DLX, LITE LOCKED), dar si oportunitatea la achizitie.

Totodata, intalnim in toate magazinele Samsonite un discount de 70% pentru
gamele: High Sierra, Gregory, dar si 40% la gama The Bridge.

O alta nouate cu care brandul Samsonite Romania vine in intampinarea clientilor sai este un nou site, unde va puteti alege virtual produsele dorite, iar pentru a primi oferte si discounturi, va puteti realiza foarte usor un cont personal. Site-ul este realizat intr-o maniera grafica functionala, complexa, care ofera tuturor clientilor beneficiul de a fi informati, de a-si alege rapid obiectele favorite si de a beneficia de numeroasele oferte ce le ofera brandul.

De asemenea, orice comanda se realizeaza pe site, indiferent de valoarea ei, transportul este gratuit! Asadar, Samsonite Romania nu doar ca va ofera cel mai bun pret mondial, asa cum si ambasadorii bradului de anul acesta: Anamaria Prodan Reghecampf, Dan Alexa si Florin Raducioiu, dar si posibilitatea de a fi in pas cu cerintele clientilor si realizarea tuturor necesitatilor pentru a fi pe gustulul tuturor clientilor. Asadar, va asteptam pe www.Samsonite.ro!

Comments

comments

Lasă un răspuns