Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Calatorii si vacante > (P) Vacanta de neuitat petrecuta in Debretin

(P) Vacanta de neuitat petrecuta in Debretin

Restaurantul Natura, la reînnoitul Hotel Termal și Wellness Aquaticum **** în Debrețin este unic în Ungaria prin meniul special pentru intoleranțe alimentare.

Zi de zi devine tot mai accentuat problematica dietelor speciale. În Ungaria acest lucru este încă la început, ceea ce este cauza faptului că cei cu intoleranțele alimentare trebuie să rămână acasă, în loc să se bucure de atenția primită de personalul unui restaurant în timpul unei vacanțe. Aceste persoane, împreună cu familiile lor sunt nevoiți să acordă mai mult timp pentru organizarea vacanței. Același lucru se întâmplă și în perioada postului – de obicei restaurantele nu oferă meniu special pregătit pentru aceste zile.

Mai ales mămicile sunt conștiente cât de stresant este dacă micuții din familie au nevoie de ingrediente speciale, ele trebuie să învață tehnici noi pentru pregătirea meselor, fără să uite vre-un detaliu, care le-ar putea fi fatală. În Debrețin nu trebuie să se ocupe cu acest lucru, deoarece Restaurantul Natura ia controlul asupra dietelor speciale cu ajutorul personalului bine pregătite.

Fie vorba de alergie la proteine din lapte, boala celiacă, intoleranță la lactoză, diebetul zaharat sau perioada de post, masa suedeză a Hotelului Termal și Wellness Aquaticum **** oferă o varietate de mâncăruri atât dimineața, cât și seara. Masa suedeză este concentrat pe familii cu copii, deoarece cuprinde o masă mai joasă pentru micuți, ca să se poată servi singuri. Intoleranța alimentară sau perioada de post nu poate fi problemă nici în timpul prânzului, deoarece meniul reînnoit cuprinde o varietate de mese dietetice și speciale cu pitograme distinctive, din care se poate alege.

După micul dejun sănătos și delicios, pline de energie, se poate începe distracția în ape. De exemplu, Aquaparcul, sub cupola cu diametru de 66 metri, cuprinde 12 tobogane, perete de cățărare, bazine cu val, bazine pentru copii și bazine de aventuri. Cei care vor relaxație totală, pot ajunge foarte ușor printr-un coridor de sticlă din incinta Aquaparcului în băile termale sau pot profita de serviciile și programele diferite din Lumea Saunelor.Pe de altă parte, băile termale vă oferă o priveliște nemaipomenită pe pădure din împrejurime, ceea ce are un efect calmant după aglomerația din orașe.

Pentru familii cu copii ziua nu se termină aici, deoarece sunt posibilități de a continua distracția în afara Aquaparcului, de exemplu în “Pădurea celor cinci acri”, în grădina zoologicăsau în parcul de aventuri din apropiere, dar și centrul orașului Debrețin oferă atracții deosebite turiștilor curioși: Biserica Mare Reformată cu priveliștea uimitoare panoramică, Muzeul Déri cu Trilogia Isus Hristos monumentală  a lui Munkácsy șiCentrul Științific Agora cu proiecții 3D, ideal pentru copii. Cei care vor un program în natură, au posibilitatea de a se plimba în pădure sau în jurul lacului Békás, unde sunt oportunități nenumărate de a se mișca împreună cu toată familia.

Pentru a descoperi tainele orașului lângă relaxarea și distracția la Hotelul Termal și Wellness Aquaticum ****, accesați pagina de mai jos și profitați de promoția de vară cu meniu de pensiune la preț de demipensiune, care vă oferă o alimentație sănătoasă, variabilă și regulată, toate pentru bunăstarea dumneavoastră!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus