Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Călătorii > Luna de miere > Horoscop noiembrie 2014 (partea II)

Horoscop noiembrie 2014 (partea II)

Taur

Luna asta: Ești plină de energie, dar încearcă să renunți la agresivitate – nu te va ajuta să-ți atingi scopurile. Fii determinată, dar pașnică. Soarele îți tranzitează zona iubirii și a parteneriatului, semn că e o perioadă bună pentru a oficializa relația.

Ai nevoie de: O activitate care alungă stresul. Yoga te va ajuta să te relaxezi și să te focusezi pe lucrurile cu adevărat importante.

Bărbatul Taur: Evenimentele artistice și culturale îi vor activa latura pasională. Ia-l de mână și mergeți să vizitați o galerie de artă sau librăria preferată.

Gemeni

Luna asta: Te pricepi la multitasking, dar ai grijă să nu te arzi. Creează-ți ritualuri zilnice care să te ajute să fii mai productivă, și până pe data de 16 vei da lovitura la serviciu. Ești în sincron cu iubitul tău, așa că bucură-te de prezent fără să-ți pui prea multe întrebări.

Ai nevoie de: Un plan de atac. Notează-ți toți pașii-cheie într-o agendă colorată, care să-ți stimuleze creativitatea.

Bărbatul Gemeni: Munca îl stresează în ultima vreme. Alungă tensiunea răsfățându-l cu un masaj, și lucrurile vor lua o turnură hot.

Rac

Luna asta: Adaugă o porție sănătoasă de râs în rutina ta zilnică. Invită-ți prietenele la o gustare și amuzați-vă depănând amintiri. Vibrațiile pozitive te vor însoți la serviciu, sporindu-ți productivitatea. După data de 8, Mercur îți tranzitează zona parteneriatelor, iar conversațiile cu bărbații vor deveni…picante.

Ai nevoie de: O privire seducătoare, așa că încearcă un machiaj diferit, metalizat. Pregătește-te să primești complimente cu duiumul.

Bărbatul Rac: Are chef de joacă și distracție, așa că propune-i un joc amuzant, cu potențial sexy!

Leu

Luna asta: Îți place să spui tot ce gândești, dar în această perioadă ar fi mai inspirat să ții unele lucruri pentru tine. Nu intra în panică la serviciu, lucrurile vor reintra în normalitate cât de curând. Vei cunoaște pe cineva nou după data de 27. Tipul cu care ești compatibilă va fi atras de farmecul și încrederea ta.

Ai nevoie de: Mai mult confort acasă. Investește în câteva perne creative, care să-ți exprime personalitatea.

Bărbatul Leu: Visează la o seară relaxată alături de tine. Rămâneți acasă și gătiți ceva bun împreună.

Fecioară

Luna asta: Dacă ești în căutarea unui job sau ai îndoieli cu privire la ceea ce faci acum, updatează-ți CV-ul și acceptă invitații la evenimente care țin de sfera ta profesională – așa îți vei crea conexiuni. Data de 11 îți aduce o întâlnire romantică. Relaxează-te și totul va fi bine.

Ai nevoie de: Perechea perfectă de pantofi, care se poate adapta atât stilului office, cât și celui de party.

Bărbatul Fecioară: Va avea tendința să muncească fără pauză. Amintește-i că distracția are un rol important, invitându-l la o sesiune de mângâieri sexy.

Balanță

Luna asta: Muncești pe brânci, așa că meriți o baie înmiresmată. Dacă te stresează o chestiune legată de familie, abține-te de la comentarii – deocamdată e mai înțelept să-ți păstrezi calmul. Pe data de 16 iubitul te va surprinde cu un gest romantic.

Ai nevoie de: Rehidratare. O mască nutritivă pentru ten te va ajuta să radiezi!

Bărbatul Balanță: Are nevoie de un update vestimentar. Mergeți la shopping împreună și distrați-vă încercând ținute trăznite. Cabina de probă poate fi un loc bun pentru sărutat!

Găsești horoscopul pentru celelalte șase zodii [AICI][1].

[1]: https://www.miresici.ro/articole/horoscop-noiembrie-2014-partea-i

Comments

comments

Leave a Reply