Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Călătorii > Luna de miere > Horoscopul lunii iulie 2014 – partea I

Horoscopul lunii iulie 2014 – partea I

Zodia lunii: Rac (21 iun – 22 iul)

Luna aceasta: Iulie este o lună plină de râsete și distracție. Încearcă să-ți finalizezi proiectele importante până pe 16 când Jupiter, planeta norocului, iese din semnul tău – ți-a fost prietenă de nădejde un an întreg. Profită de aceste zile și ieși la cât mai multe întîlniri. Farmecul tău personal e la cote maxime!

Pe parcursul anului: E un an bun pentru tine, mai ales că se întrezăresc oportunități de a câștiga mai mulți bani. Și în viața ta amoroasă se vor întîmpla lucruri bune – s-ar putea să faci pasul decisiv cu un tip deosebit. Încearcă să ai o atitudine mai deschisă – călătorește sau înscrie-te la niște cursuri noi, pentru a-ți extinde cunoștințele.

Cele mai hot alegeri amoroase
Pești. Vă place să vă răsfățați reciproc – în dormitor, dar și în afara lui!
Taur. Aveți potențial pentru o relație serioasă – amîndoi sunteți loiali și dispuși să depășiți perioadele dificile.

Leu (23 iul – 22 aug)

Concentrează-te pe: Ascensiunea profesională. E momentul pentru o schimbare adevărată – proiectele mici îți aduc satisfacții, dar nu te ajută să evoluezi pe termen lung.

Mantra ta: Fericirea are prioritate! Jupiter, planeta norocului, intră în semnul tău pe data de 16, și va zăbovi timp de un an. Așa că…decide ce te face cu adevărat fericită și acționează!

Nu te obosi: Să te lași copleșită de criticile altora. Ascultă-ți instinctul și ia decizii care te mulțumesc pe tine, chiar dacă cei din jur nu le consideră inspirate.

Puterea atracției: Dă volumul mai tare! Gemetele din timpul sexului intensifică plăcerea și îi dau de știre partenerului – și vecinilor…ups! – că ai parte de senzații tari.

Fecioară (23 aug – 22 sep)

Concentrează-te pe: Stabilirea unei diete echilibrate. Oricît de ocupată ai fi, amintește-ți că nu vei putea face față responsabilităților zilnice dacă nu te hrănești corespunzător. Nu sări peste mese, consumă suficiente fructe și legume și nu uita de hidratare!

Mantra ta: Loialitatea se răsplătește. Ai fost generoasă cu o persoană care avea mare nevoie de ajutorul tău și care acum simte nevoia să-și arate aprecierea. Chiar dacă te simți stînjenită, acceptă cu eleganță gesturile frumoase.

Nu te obosi: Să investești în prea multe lucruri deodată. E posibil ca, pe parcurs, să-ți dai seama că majoritatea achizițiilor „obligatorii” nu erau decît niște mofturi.

Puterea atracției: Surprinde-l cu alinturi la miezul nopții! Pe data de 19 va simți nevoia de afecțiune și contact fizic, așa că n-ar fi rău să-i arăți cît de mult îl dorești atunci cînd se așteaptă mai puțin.

Balanță (23 sep – 22 oct)

Concentrează-te pe: Aprecierea reușitelor. Sărbătorește alături de colegii de serviciu fiecare proiect important pe care l-ați dus la îndeplinire. Acest ritual vă motivează pe termen lung și vă ajută să fiți mai uniți ca echipă.

Mantra ta: Pasiunea te motivează să evoluezi. Acordă prioritate lucrurilor care te pasionează și succesul va veni de la sine!

Nu te obosi: Să-ți faci morală pe tema kilogramelor în plus. Mai bine acționează printr-un plan concret: înscrie-te la cursuri de dans, nu pleca la mare fără mingea de volei sau convinge-ți cea mai bună prietenă să vă antrenați pentru un maraton.

Puterea atracției: Petrece o după-amiază visătoare alături de iubitul tău, un hamac și romanul preferat. Parcă ar merge și o băutură rece…

Scorpion (23 oct – 21 nov)

Concentrează-te pe: Relația cu o prietenă care trece prin momente dificile. Chiar dacă ești ocupată, nu-i ignora lamentările – felul în care te comporți în această perioadă vă poate defini relația pe termen lung.

Mantra ta: Cere și ți se va da! E timpul să vrei mai mult de la viață, de la tine, de la cei din jurul tău. Fă-ți curaj să accepți o provocare profesională, dă startul unei petreceri cu tema „oricine e binevenit” și mărește intensitatea exercițiilor de la sală. Vei reuși – trebuie doar să-ți propui asta.

Nu te obosi: Să te lași afectată de un reproș venit din partea unui membru al familiei. Mai bine încearcă să aveți o discuție constructivă și să rezolvați problema fără orgolii inutile.

Puterea atracției: Surprinde-l cu latura ta obraznică pe data de 28, cînd Pluto se întîlnește cu romanticul Venus. Chimia dintre voi va fi atît de intensă, încît nu veți avea timp să vă scoateți toate hainele!

Săgetător (22 nov – 21 dec)

Concentrează-te pe: Noua ta pasiune. Fie ca te-ai apucat de gătit sau de yoga, nu te lăsa descurajată de la primul obstacol. Propune-ți ca de data asta să ai o relație pe termen lung cu noul tău hobby și, cine știe, poate vei face performanță!

Mantra ta: Bate fierul cît e cald! Pe data de 24, Jupiter, planeta ta norocoasă, se aliniază cu soarele, ceea ce înseamnă că vei avea parte de niște oportunități uriașe. Profită de această perioadă pentru a-ți rezolva treburi importante.

Nu te obosi: Să iei decizii fără să-l consulți pe partener. Chiar dacă știi că va fi de acord cu tine, e mai inspirat să-l implici în schimbările pe care ai de gînd să le faci.

Puterea atracției: Aprindeți pasiunea dintre voi descoperind sexul tantric. Ideea e să prelungiți plăcerea și să vă sincronizați în totalitate. Așa că… aprinde lumînări parfumate, închide-ți telefonul mobil și spune-i că ești toată a lui.

Găsești horoscopul pentru celelalte șase zodii [AICI][1].

[1]: https://www.miresici.ro/articole/horoscop-iulie-ii

Comments

comments

Leave a Reply