Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Călătorii > Luna de miere > Idei de vacanțe reduse pentru luna de miere în 2019

Idei de vacanțe reduse pentru luna de miere în 2019

Planificarea unei nunți presupune, inevitabil, foarte multe bătăi de cap. De la alegerea locului în care se va desfășura evenimentul mult asteptat până la alegerea invitațiilor și a mesajului inscipționat pe acestea, de la achiziționarea trusoului până realizarea listei cu persoanele invitate, de la meniul servit la masa festivă și până la aranjamentele florale – toate aceste detalii care trebuie stabilite minuțios, din timp pot deveni un factor semnificativ de stres pentru orice viitoare mireasă.

Iar lucrurile nu se opresc aici: nu în ultimul rând, trebuie să-ți planifici luna de miere! Pe lângă faptul că aceasta este o tradiție la care orice femeie ce visează la nunta perfectă nu poate renunța, petrecerea unui sejur romantic alături de alesul inimii este totodată și o necesitate.

În urma tuturor bătăilor de cap mai sus enumerate, orice pereche de proaspăt căsătoriți are nevoie de câteva zile de relaxare totală după imensul stres acumulat in timpul pregătirilor istovitoare pentru ziua cea mare a nunții. Iar cum bugetul este un aspect crucial în organizarea acestui eveniment, cheltuielile putându-se ridica la sume neașteptat de mari, ne-am gândit să-ți prezentăm câteva idei de vacante reduse pentru luna de miere, astfel încât să compensezi costurile neprevăzute care se pot ivi pe parcursul pregătirilor de căsătorie.

Chania

Mai mult decât atât, toate aceste pachete de vacanțe reduse, oferite de Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România, au ca date de plecare perioada estivală prelungită a anului 2019, vara/toamna fiind anotimpul în care au loc foarte multe nunți. Așadar, dacă și tu te numeri printre norocoasele care se vor căsători în următorul an, poți lua în considerare câteva dintre ideile următoare de vacanțe reduse pentru o lună de miere perfectă atât din punct de vedere al destinației, cât și al raportului calitate-preț!

Vacanțe reduse lună de miere Tunisia – Descoperiți împreună Țara Fericirii

• Prețuri pornind de la aproximativ 300-400 Euro/persoană pentru un sejur de 7 zile

• Charter avion București: plecări în perioada 01.05.2019 – 25.09.2019

Vacanțe reduse lună de miere Turcia – Răsfăț oriental pentru amândoi

• Doar 25 Euro la înscriere, prin programul Early Booking

• Charter avion București – Antalya: plecări în perioada 06.04.2019 – 28.09.2019

• Charter avion București – Bodrum: plecări în perioada 04.06.2019 – 24.09.2019

Vacanțe reduse lună de miere Grecia – Plaje paradisiace, ape turcoaz și orașe fermecătoare pentru un sejur romantic

• Reduceri de până la 50%

• Charter avion București – Creta: plecări în perioada 04.05.2019 – 28.09.2019

• Charter avion București – Rodos: plecări în perioada 27.05.2019 – 23.09.2019

• Charter avion București – Zakynthos: plecări în perioada 27.05.2019 – 23.09.2019

Corfu

Pentru și mai multe idei de vacanțe reduse pentru luna de miere, îți sugerăm să accesezi site-ul Christian Tour și să analizezi împreună cu partenerul tău secțiunea Early Booking. Aici vei găsi reduceri de preț foarte atractive, pentru destinații de vis. Rezervă-ți din timp luna de miere și profită de prețuri speciale, pe care tu și partenerul tău le meritați din plin!

 

 Sursa: Adserving iAgency.ro

Comments

comments

Leave a Reply