Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Călătorii > Luna de miere > (P) Cele mai ravnite destinatii pentru luna de miere si city break

(P) Cele mai ravnite destinatii pentru luna de miere si city break

Acesta este si momentul propice pentru a face planul pentru [vacante de revelion 2014][1] sau pentru a alege locul in care sa va bucurati de o luna de miere intr-o locatie calda si primitoare. Si chiar daca nu aveti chiar timp de o luna de miere, va puteti planifica un city break pe care sa il rezervati la un pret excelent printr-o [agentie de turism din Brasov][2] care sa va prezinte ofertele de [early booking 2014][3].

Daca vrei sa iti planifici luna de miere ar fi cel mai dragut sa alegi un loc in care este cald si soare pentru a va putea plimba pe stradutele unui oras dintr-o zona semi-tropicala. Cele mai ravnite si recomandate destinatii pentru luna mai sunt Spania, Mallorca, Ibiza, Coasta de azur, Tenerife, Malta sau unul din orasele din Portugalia. In aceste zone vei da de caldura si de energia placuta si relaxanta a localnicilor care pare ca nu se gandesc prea mult la ziua de maine. Vei putea face baie si sa te relaxezi cateva ore pe una din plajele oceanului sau mediteranei. Daca rezervi sejurul de acum vei putea sa profiti de tarifele excelente ale zborurilor si hotelurilor. Majoritatea acestor destinatii se gasesc in ofertele de early booking pe care ti le poti si asigura separat in cazul in care ti se mai schimba planurile pana atunci.

Oferte si mai bune gasesti daca iti poti face planuri pentru la vara sau chiar toamna viitoare. Poti economisi sute de euro si sa te bucuri de cele mai bune hoteluri daca rezervi de acum o vacanta in Santorini, Corfu, Lefkada, Creta, Rodos sau Zakynthos pentru perioada iunie-septembrie. Vremea va fi oricum excelenta si o vacanta tot o sa iti doresti. Iar daca vrei sa pleci mai repede pe undeva intreaba agentia de oferte city break pentru Barcelona, Paris, Roma sau Lisabona, orase in care ai din plin ce face in doua sau trei zile, in care poti ajunge la costuri foarte mici pentru un week-end si care, probabil se afla de mult pe lista ta de locatii pe care trebuie neaparat sa le bifezi.

Ia-ti partenerul de viata si faceti-va vacanta intr-un loc exotic. Va fi sigur una din cele mai frumoase experiente din viata ta si o investitie in amintiri nepretuite. Acum e momentul sa profiti de ofertele last-minute.

Powered by [SEO monitor][4]

[1]: http://www.viotoptravel.ro/destinatii/special/revelion-2014.html
[2]: http://www.viotoptravel.ro/
[3]: http://www.viotoptravel.ro/daestinatii/special/early-booking.html
[4]: http://pinterest.com/buntstudio/seo-monitor/

Comments

comments

Lasă un răspuns