Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Campania are premiera in cinematografe pe 14 septembrie

Campania are premiera in cinematografe pe 14 septembrie

Warner Brothers Pictures prezinta Campania, un film care aduce circul politic pe noi culmi ale ridicolului. Cu Will Ferrel si Zach Galifianakis in rolurile principale, comedia va putea fi urmarita in cinematografele din Romania incepand cu 14 septembrie, fiind distribuita de MediaPro Distribution.

In momentul in care politicianul Cam Brady (Will Ferrell) comite o gafa greu de imaginat chiar inaintea alegerilor electorale, doi magnati pun la cale un plan pentru a-l elimina din cursa si a castiga controlul asupra districtului Carolina de Nord. Contracandidatul sustinut de ei este Marty Huggins (Zach Galifianakis), naivul director al unui centru de turism local.

La inceput, Marty pare sa fie cea mai putin fericita alegere, dar datorita sustinatorilor sai, al unui manager de campanie feroce si conexiunilor politice ale familiei, devine in scurt timp un rival neasteptat si o concurenta foarte puternica pentru Cam. Pe masura ce se apropie ziua votarii, cei doi ajung sa se manance de vii, insultele se transforma in agresiuni fizice, intr-un iures de inselaciuni, atacuri si lupte murdare.

Sub bagheta lui Jay Roach, regizorul responsabil de succesul filmului Meet the Parents, Campania ii are in rolurile principale pe Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis, Katherine LaNasa, Dylan McDermott, John Lithgow, Dan Aykroyd si Brian Cox. Regizat de Jay Roach pe baza unui scenariu scris de Chris Henchy si Shawn Harwell, dupa o poveste de Adam McKay, Chris Henchy si Shawn Harwell, filmul este produs de Will Ferrell, Adam McKay, Jay Roach si Zach Galifianakis. In scaunele producatorilor executivi se afla Amy Sayres, Jon Poll si Chris Henchy.

Echipa de creatie din spatele camerelor de filmare ii include pe directorul de imagine Jim Denault (nominalizat la premiile Emmy pentru serialul marca HBO, Carnivale), scenograful Michael Corenblith (nominalizat la Premiile Oscar pentru How the Grinch Stole Christmas and Apollo 13), editorii de montaj Craig Alpert (Knocked Up, Borat) si Jon Poll (Meet the Fockers) si costumierul Daniel Orlandi (The Blind Side). Filmul va fi distribuit de Warner Bros. Pictures.

In Romania, Campania este distribuit de MediaPro Distribution, in premiera din 14 septembrie in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Cinema ,,Eugen Ionescu”(Slatina), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti).
 

Comments

comments

Lasă un răspuns