Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Candace Bushnell intra in oferta colectiei Chic – Polirom

Candace Bushnell intra in oferta colectiei Chic – Polirom

In august 2010, Candace Bushnell, scriitoarea cunoscuta in intreaga lume drept creatoarea fenomenului „Sex and the City / Totul despre sex”, se alatura numelor importante traduse in cadrul colectiei CHIC.

„Clubul de pe 5th Avenue”, romanul cu care Bushnell intra in oferta Editurii Polirom, este o poveste plina de umor, eleganta si stralucire despre bani si celebritate, despre putere si pericolele care o insotesc la tot pasul, despre influenta sociala si mariaje pline de succes – cel putin pentru curiozitatea fara limite a ochiului public.

„Clubul de pe 5th Avenue” este o poveste din zilele noastre care aminteste de situatiile incurcate si de personajele scanteietoare inchipuite de Edith Wharton in decorul New York-ului de la inceputul secolului XX, ori de Scott Fitzgerald in asa-numita „epoca a jazzului”. Actrite, corporatisti de pe Wall Street, avocati, colectionari de arta, editorialiati la ziare de scandal, „flecari si fanfaroni, inadaptati si mizantropi, nobili si dusmanosi” se intalnesc intr-o saga absolut savuroasa, nemaiintalnita pana acum in genul „chick-lit”.

  • Candace Bushnell s-a nascut pe 1 decembrie 1958 in Glastonbury, Connecticut. A devenit celebra dupa publicarea in foileton, in ziarul The New York Observer, a cartii „Sex and the City” (1997), care a stat la baza serialului de televiziune omonim cu mare succes la public. Au urmat romanele „Four Blondes” (2001), „Trading Up” (2003), „Lipstick Jungle” (2005), „One Fifth Avenue” (2008) si „The Carrie Diaries” (2010).
  • Candace Bushnell este casatorita cu Charles Askegard, dansator profesionist, si locuiesc impreuna in Manhattan.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus