Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Capcana viitorului

Capcana viitorului

Filmul „Capcana viitorului” este inspirat din romanul lui Philip K. Dick, „The Golden Man”. Scenaristul Gary Goldman este cel care a scris „Minority Report”, iar regizorul Lee Tamahori a mai realizat „James Bond: Die Another Day”. Insa pe langa echipa si distributia de exceptie, filmul aduce in fata publicului o poveste fascinanta.

Nicolas Cage este Chris Johnson, un magician din Las Vegas, care inca din copilarie a fost nevoit sa faca din talentul sau un secret. Un adevarat vizionar, Chris poate prevedea viitorul si schimba evolutia fireasca a lucrurilor. Satul de toate examenele medicale si psihologice care i s-au facut de mic copil, el prefera sa se ascunda sub un alt nume performand mici trucuri si multumindu-se cu castiguri modice de pe urma calitatilor sale.

Totul se schimba atunci cand FBI-ul ii cere sa-si foloseasca „puterile” pentru a opri detonarea unui dispozitiv nuclear de catre un grup terorist. Cu agentul FBI, Callie Ferris (Julianne Moore) pe urmele sale si cu o iubita de protejat (Jessica Biel), misiunea lui Chris devine din ce in ce mai complicata.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus