Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Captureaza mediul acvatic cu Olympus E-PL1

Captureaza mediul acvatic cu Olympus E-PL1

La Aqua Herastrau, intr-un mediu sugestiv, a avut loc lansarea aparatului foto, Olympus E-PL1. Pentru ca la noul aparat foto Olympus poti atasa o carcasa care iti permite fotografierea mediului subacvativ, cei prezenti au fost invitati sa testeze noul model intr-un spatiu ambiental, inconjurat de acvarii.

Principalul avantaj al aparatului foto Olympus E-PL1 este designul. Poate face tot ceea ce face o camera de tip SLR, dar are un design mult mai stilat si accesabil, atat ca greutate, cat si ca dimensiuni. Aceste facilitati il fac usor de manevrat, de purtat si depozitat. Mai mult, are un blitz incorporat, ceea ce reduce nevoia de a folosi blitzuri atasabile.

Pe langa inovatia de a face poze subacvatice cu ajutorul unei carcase speciale, aparatul dispune si de alte facilitati, precum inregistrarea video in HD, obiective inter-schimbabile si sase filtre artistice, printre care pop art, gentle sepia si soft focus.

Alte facilitati: senzor live de 12,3 megapixeli, adaptor pentru toate tipurile de obiective, expunere multipla, focalizarea continua si 25 de moduri de expunere.

Noul Olympus E-PL1 este prevazut si cu e-Portrait, o caracteristica ideala pentru orice femeie. Daca faci o poza in care nu iti place cum arati sau nu esti multumite de lumina si de culori, Olympus E-PL1 poate sa-ti faca pielea mai neteda si chipul mai luminos si mai intinerit.

  • Modelul Olympus E-PL1 este disponibil in patru variante de culoare: negru/ negru, sampanie/ argintiu, alb/ argintiu, si rosu/ negru.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus