Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Cărți, muzică, filme > (P) GIANNA NANINNI: Muzica se măsoară în aplauze, iar vinurile, în bucuria vieții

(P) GIANNA NANINNI: Muzica se măsoară în aplauze, iar vinurile, în bucuria vieții

 București, 21 februarie – “Muzica se măsoară cu aplauze, iar vinurile, cu bucuria vieții”, spune Gianna Nannini.  Puțină lume știe că rockstarul și-a transformat pasiunea într-un business, continuând afacerea familiei sale, producția de vinuri, în Toscana. Gianna începe, în luna martie, al său “TOUR HITSTORY” în cele mai prestigioase săli de concerte din Italia, continuând cu multe alte metropole europene, printre care și București, pe 27 aprilie. Concertul, un adevărat tur de forță, va însemna trei ore cu cele mai de success hituri din întreaga carieră a artistei. Un eveniment organizat de Balkan Entertainment Group.

“Pentru mine, postura de producător de vinuri nu este una neobișnuită. Am crescut la țară, în Toscana, bunicii mei făceau vinuri. Acum produc 5 vinuri roșii. Le-am creat pe gustul meu, potrivite personalității mele. E ca atunci când faci un disc, trebuie să aibă un sunet unitar. Muzica se măsoară cu aplauze, iar vinurile, cu bucuria vieții “, spune Gianna.

Posesoare a unui master in filosofie, Gianna Nannini spune că a învățat să accepte viața așa cum vine, cu bune și cu rele. Nu e religioasă, se definește mai degrabă ca o persoană spirituală, una care crede într-o energie înconjurătoare. “Nu mi-e frică de nimic. Am trecut întotdeauna prin momentele dificile cu ajutorul muzicii mele. Muzica este puterea mea”.

2016 a fost un an plin pentru Gianna Naninni. Prima parte a turneului HitStory a debutat de fapt anul trecut, pe 14 mai, la Arena di Verona, cu acompanianamentul celebrei Orchestra Simfonica din Boemia Praga, în regia lui Wil Malone. Sub o ploaie neîncetată, 15.000 de spectatori au rămas neclintiți pe scaunele lor pentru mai mult de 3 ore. Finalul anului 2016 a însemnat și apariția cărții autobiografice Cazzi miei, o incursiune dramatică, așa cum artista mărturisește că n-a mai facut-o niciodată, în aspecte inedite ale vieții sale private și episoade dramatice ale carierei sale, precum cea de la care începe această carte (1983, anul în care a scris Fotoromanza).

În 2008, concerul Gianna Nannini la București a fost sold-out, un semnal pentru fanii artistei de a-și cumpăra din timp biletele laHITSTORY TOUR LIVE”. În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 95 lei, 120 lei, 175 lei, 200 lei, 225 lei sau 275 lei și pot fi cumpărate pe Eventim.ro.

 

Comments

comments

Leave a Reply