Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Câştigă o invitaţie dublă la vizionarea specială a filmului Pete şi Dragonul

Câştigă o invitaţie dublă la vizionarea specială a filmului Pete şi Dragonul

Răspunde la întrebarea din formularul de concurs până pe 24 august, ora 15.00 şi poţi câştiga una dintre cele 20 de invitaţii duble la vizionarea specială a filmului 3D dublat, „Pete şi Dragonul”.

IMPORTANT

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, joi, 25 august, ora 19.00. Atenţie, câştigătorii trebuie să se prezinte la cinematograf cu o oră înainte de începerea filmului pentru a intra în posesia biletelor. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare (printat sau pe telefon).

Concursul s-a încheiat. Câştigătorii sunt:

Atanasiu – Raileanu Florina, Bucuresti
Banciu Cătălin Daniel, Bucuresti
Banu Elliott, Ilfov
Barbu Brindusa,Bucuresti
Burcea Daniela, Bragadiru
Burlacu Sergiu, Bucuresti
Dobrica Ana, Bucuresti
Epure Gabriela, Bucuresti
Flore Daniel, Bucuresti
Iordanescu Ancuta, Bucuresti
Marinache-Naipeanu Ionela, Bucuresti
Musat Elena, Bucuresti
Nicolae Dorina, Bucuresti
Petre Renata, Bucuresti
Rada Daniela, Bucuresti
Rusu Catalina, Bucuresti
Sava Andreea Cecilia, Bucuresti
Ştefan Liliana, Bucuresti
Stoicescu Sorina, Bucuresti
Vasile Daniela, Bucuresti

Despre “Pete şi Dragonul”

O nouă reinterpretare a îndrăgitului film de familie Disney, „Pete şi Dragonul” este aventura unui băiat orfan, Pete, şi a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care se întâmplă a fi un dragon.
De ani de zile, bătrânul sculptor în lemn domnul Meacham (Robert Redford) i-a încântat pe copiii din împrejurimi cu poveştile lui despre un dragon care trăieşte în inima pădurii din Pacificul de Nord-Est. Pentru fiica sa Grace (Bryce Dallas Howard), care lucrează ca brigadier silvic, acestea sunt doar nişte simple poveşti. Până când îl întâlneşte pe Pete (Oakes Fegley). Pete este un copil misterios, în vârstă de numai 10 ani, fără familie şi fără casă, care pretinde că trăieşte în pădure cu un dragon gigantic şi verde pe nume Elliott. Din descrierile lui Pete, Elliott seamănă izbitor de mult cu dragonul din poveştile domnului Meacham. Cu ajutorul lui Natalie (Oona Laurence), o fetiţă în vârstă de 11 ani, al cărui tată, Jack (Wes Bentley), deţine o moară de cherestea în apropiere, Grace încearcă să afle de unde provine Pete, cui îi aparţine şi care este adevărul despre acest dragon.

Filmul „Pete şi Dragonul” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 19 august 2016, în format 3D, variantă dublată.

Intrebare

Cum îl cheama pe dragonul verde care seamănă izbitor cu cel din poveştile domnului Meacham?

Regulament

Premii: 20 de invitaţii duble

Perioada de desfăşurare: 17 august – 24 august

Extragerea câştigatorilor: 24 august

REGULAMENT

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus
\n