Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Cat costa un concert in strainatate?

Cat costa un concert in strainatate?

In ultimii ani, am vazut ca este posibil ca si in Romania sa concerteze nume mari, de la Rolling Stones si Depeche Mode, la Beyonce si Muse. Dar ce se intampla cu artistii care inca refuza sa poposeasca la noi in tara? Singura sansa e sa-i vezi in alte tari, acolo unde exista sali si stadioane potrivite pentru concerte de anvengura. Anual, tot mai multi romani calatoresc mii de kilometri pentru un concert, iar agentiile de turism se intrec in a oferi pachete complete, care includ transport, cazare si bilete la concerte.

U2 – minim 725 euro

Celebra trupa irlandeza incepe pe 30 martie 2009, la Barcelona, turneul „360 Tour” de promovare a celui mai recent album, „No Line on the Horizon”. La agentiile de turism, exista deja pachete pentru concertele pe care formatia le sustine in Amsterdam (20 iulie) si Londra (14 august), la preturi incepand de la 725 de euro/ persoana. Sunt incluse bilete de avion dus-intors si doua sau trei zile de cazare, la care se adauga si un tichet VIP pentru show.

Michael Jackson – minim 930 lire sterline

Recent, Michael Jackson si-a anuntat revenirea pe scena. Din pacate, va concerta numai la Londra si va fi pentru ultima data. Cel mai bun loc la Arena O2 din Londra si cazarea la un hotel de patru stele fac parte din pachetul „Michael Jackson Thriller Hospitality”, ale carui preturi pornesc de la 930 de lire sterline. Incepand cu 950 de lire sterline, cazarea se face la un hotel de cinci stele.

Pachetul include sampania de intampinare, party inainte de concert, acces in zona de DJ, suveniruri, accesul la intrarea pe covorul rosu fara sa te inghesui cu „muritorii de rand”, un adevarat tratament de VIP, cele mai bune locuri in primele 20 de randuri si accesul la petrecerea de dupa concert, precum si parcarea asigurata. Seria de concerte de la Londra, 50 la numar, debuteaza pe 8 iulie 2009 si se va incheia in februarie 2010.

Madonna – 215 lire sterline

Daca vrei s-o vezi pe regina muzicii pop concertand in alta tara decat in Romania, poti merge la Londra. Pentru 215 lire sterline o poti vedea pe Madonna la Arena O2, in 4 iulie 2009. Suma include un bilet la concert si cazarea la un hotel de patru stele, fara transport. Concertul face parte din „Sticky&Sweet Tour”, inceput anul trecut, iar in playlist sunt incluse si hituri mai vechi precum „Vogue”, „La Isla Bonita” si „Like a Prayer”.

Beyonce – 180-220 euro

Daca nu ai vazu-o la Cluj, mai ai o sansa la Viena. Beyonce va concerta pe 28 aprilie 2009, la Stadthalle. Pretul unui pachet (cazare la hotel de patru stele si bilet la concert), variaza intre 180 si 220 de euro, in functie de categoria biletului (categoria 2, 3 sau bilet fara loc).

Lenny Kravitz – 164-174 euro

Din aceeasi categorie „Daca doriti sa revedeti” – sau daca nu l-ai vazut pe Lenny Kravitz la Bucuresti in 2008 – poti merge tot la Viena. Un pachet cu aceleasi facilitati ca si la Beyonce (cazare si bilet la concert) costa 164, 169 sau 174 de euro.

Bruce Springsteen – 140 euro

Daca nu iti este la indemana sa treci Oceanul pentru Bruce Springsteen, artistul poate fi vazut in concert si in Europa. La Viena, spre exemplu, un pachet cu bilet si cazare costa aproximativ 140 de euro.

Lionel Richie – 164-201 euro

Lionel Richie va concerta pe 6 mai 2009, la Stadthalle, in Viena. Pachetele se impart in patru categorii, in functie de pozitionarea locurilor. Astfel, pentru o noapte la hotel de patru stele si un bilet la concert, pretul variaza intre 164 si 201 euro, fara transport inclus. De asemenea, in aceasta primavara, Lionel Richie va canta si la Londra, Nurnberg, Berlin si Paris.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus