Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Ce sa NU cumperi de Black Friday

Ce sa NU cumperi de Black Friday

Black Friday este o mare provocare şi cu greu rezişti unor tentaţii. Ţi-am spus aici ce este bine să cumperi  de Black Friday, aşa că acum îţi spunem ce să nu cumperi. Am făcut o listă cu produse pe care trebuie să le eviţi de Black Friday şi să ai răbdare până anul viitor.

Ce să nu cumperi de Black Friday!

Consumabile. Tentaţia este mare, dar trebuie să dovedeşti multă raţiune atunci când cumperi produse la preţuri bune de Black Friday. Excluse sunt toate produsele consumabile, indiferent dacă sunt comestibile sau nu. Cele comestibile, de regulă, sunt la limită cu termenul de garanţie, iar cele necomestibile, au vicii ascunse. Oricum diferenţele de preţ înte perioadele normale şi cele cu promoţi sunt foarte mici ca să merite efortul. Mai bine păstrezi banii pentru altceva!

  • Cu cardul la cumparaturi

Produse electronice de ultimă generaţie. Niciodată, dar niciodată nu cumpăra de Black Friday, produse electronice de ultimă generaţie. De ce? Pentru că preţurile nu sunt deloc mici, iar promoţiile promise în Vinerea Neagră sunt doar teste de piaţă. Mulţi mari producători exploatează ziua de Black Friday pentru stabili un preţ fals produselor lor. Ţine minte! Nu vei cumpăra niciodată produse de top cu 50% reducere. Nici măcar de Black Fridey. La mijloc sunt doar strategii de piaţă foarte bine puse la punct.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/11/19/cumperi-black-friday-1.jpgDecoraţiuni de Crăciun. Ofertele de Crăciun sunt mereu sub valoarea promoţiilor la Black Friday. Este verificat, dar comercianţii se bazează pe tentaţia de a cumpăra ieftin, a oamenilor. De cele mai multe ori decoraţiunile d eCrăciun le găseşti doar în magazinele virtuale, la preţuri mai mari decât ofertele care vor veni cu două săptămâni înainte de Crăciun.

Bijuterii şi ceasuri, Trecem aceste produse în categoria „nu cumpara de Black Friday”. La fel ca şi decoraţiunile de Crăciun, totul este doar reclamă, fără să existe avantaje pentru client. Adevăratele reduceri la bijuterii şi ceasuri sunt de Crăciun şi în jur de Ziua Îndrăgostiţilor.

  • Cumpărături inteligente cu un buget redus

Haine de iarna. NU! Acestea nu trebuie să intre pe lista de cumparaturi pentru Black Friday. Singurele obiecte de îmbrăcămite pe care merită să le cumperi sunt cele de primăvară-vară. Nu cădea în capcana hainelor pentru copii, indiferent de sezon, pentru că acestea nu au deloc preţuri săzute în perioada de Black Friday.

Black Friday este o zi specială, aşa că nu rata ocaziile, dar alege mereu produse utile, care pot fi returnate şi care au garanţie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus