Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Cea mai tare Elena vine la Euforia TV

Cea mai tare Elena vine la Euforia TV

Un spectacol care trateaza intr-o maniera captivanta subiecte de larg interes prin intermediul super-starurilor americane invitate in fiecare editie, oameni ce aduc cu ei povesti sau talente extraordinare, un show ce s-a transformat in destinatia preferata pentru ras si buna dispozitie.

Printre invitatii lui Ellen se numara: Justin Bieber, Usher, Brad Pitt, Reese Witherspoon, Justin Timberlake, Penelope Cruz, Halle Berry, Drew Barrymore, David Beckham, Jennifer Aniston, Jennifer Garner, Katherine Heigl, Heidi Klum, Paul McCartney, Prince, Sir Elton John, Lady Gaga, Cher, Madonna, Mariah Carey, Mary J. Blige, Pink – insa acestia sunt doar cativa dintre cei care ne vor tine treaza atentia in fiecare seara de week-end (vineri – sambata – duminica).

Ellen DeGeneres, gazda si producatorul show-ului este un deschizator de drumuri in materie de divertisment, o fire spontana cu un discurs original, o carisma aparte si o voce ce isi lasa amprenta asupra telespectatorilor.

Cu mai mult de doua decenii de experienta ca actrita de stand-up comedy, Ellen DeGeneres este castigatoare a unui Premiu Emmy, a doua premii Teen Choice, inclusa in top 5 Forbes – Cele mai influente femei din Media – votata cea mai buna gazda a unui talk-show zilnic de cititorii Parade.com, votata Personalitatea TV Favorita pe lista starurilor favorite de televiziune (invingandu-i pe Oprah Winfrey si Jay Leno), votata numarul 1 in topul special Oxygen „Cele mai amuzante 50 de femei in viata” si inclusa de revista Time in top 100 cei mai influenti oameni.

Te face sa razi, vorbeste bine, face show. Darama prejudecatile si elibereaza rasul.

ELLEN SHOW
VineriSambataDuminica
De la 23:00, la Euforia TV!

Mai multe detalii AICI!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus