Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Ceainaria Infinitea la ceas aniversar

Ceainaria Infinitea la ceas aniversar


Situata in cartierul Cotroceni
si perceputa deja ca fiind una dintre cele mai frumoase ceainarii din Bucuresti, Infinitea este o oaza de liniste in tumultul orasului. Cu un salon, doua camere si o gradina de vara pe doua niveluri, Ceainaria Infinitea primeste zilnic oaspeti care doresc sa se bucure de cateva momente de liniste si relaxare, de o discutie cu prietenii, un concert live de jazz si, desigur, de o varietate impresionanta de ceaiuri.

Spatiul Infinitea este unul conceptual: interior rafinat, cu un decor clasic cu accente baroce (mobilier stil pentru interior – Salon Rococo, Louis Philippe, Chesterfield; un ceas englezesc cu foita din aur; lampadare nemtesti, o pendula olandeza) si gradina pe doua niveluri, care ne duce cu gandul la gradinile suspendate ale Semiramidei. Mobilierul pentru gradina este lucrat de designeri olandezi, iar ceainicele din portalan sunt de provenienta engleza si olandeza.


Meniul Infinitea a fost atent realizat:
ceaiuri calde, reci si cu inghetata; produse Gano (cu Ganoderma Lucidum – o planta aflata pe locul intai in cartea de baza a medicinei traditionale chineze), ceaiuri bio; produse cu aloe vera si sucuri naturale, acompaniate de prajituri de casa, tort mousse cu ciocolata belgiana si o varietate de dulceturi.

Programul ceainariei este de la ora 16:30 la 23:00 de luni pana vineri si de la 15:00 la 23:00 sambata si duminica. La cerere, in intervalul orar 11:00-16:00, se pot organiza in timpul saptamanii workshopuri, seminarii, intalniri informale pentru angajatii companiilor.

Contact:

Ceainaria Infinitea
Str. Dr.Grigore Romniceanu, nr. 7
Facebook: ceainaria.infinitea

Comments

comments

Lasă un răspuns