Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Cecilia Ahern – Cartea viitorului

Cecilia Ahern – Cartea viitorului

Romanul „Cartea viitorului”, scris de Cecilia Ahern, este o poveste despre cum viata unei femei se schimba, pe neasteptate, in urma unei descoperiri neobisnuite. Volumul a aparut recent la editura All, informeaza site-ul institutiei.

„Cartea viitorului” spune povestea Tamarei Goodwin, care a avut mereu tot ce si-a dorit. A crescut intr-o vila luxoasa, cu plaja privata, un dressing cu haine de firma, pat cu baldachin si propriul jacuzzi. Cand, pe neasteptate, tatal ei moare, viata Tamarei si a mamei sale se schimba dramatic. Ingropate in datorii, ele sunt nevoite sa se mute la tara, intr-o casuta aflata in curtea castelului Kilsaney. Intr-o buna zi, un autobuz cu o biblioteca ambulanta trece pragul domeniului. Privirea Tamarei cade asupra unui volum legat in piele, cu lacat si incuietori aurite. Ceea ce descopera acolo ii taie rasuflarea si ii zguduie lumea din temelii.

„Cartea viitorului” este un roman plin de suspans si de mister, care vorbeste cu delicatete despre dragoste si prietenie.

  • Cecilia Ahern a debutat la varsta de 21 de ani cu romanul „P.S. Te iubesc”, care a inregistrat un imens succes de vanzari, fiind tradus in peste 40 de tari si ecranizat de studiourile Warner Bros, cu Hilary Swank si Gerald Butler in rolurile principale.
  • In limba romana, la editura All, din cartile semnate de Cecelia Ahern au fost publicate: „P.S. Te iubesc”, „Suflete pereche”, „Prietenul nevazut”, „Multumesc pentru amintiri”, „Disparuti fara urma”, „Cadoul” si „Cartea viitorului”.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus