Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Cei mai sexy 100 de barbati ai anului 2013

Cei mai sexy 100 de barbati ai anului 2013

Editorii revistei britanice Glamour au desemnat cel mai sexy barbat al anului 2013, dupa ce au facut un top al celor mai sexy 100 de barbati. Daca pe ultimul loc in topul Glamour este George Clooney, pe primul loc se afla Henry Cavill, care l-a detronat pe Robert Pattinson, dupa ce acesta a ocupat primul loc in acest top in ultimii patru ani.

Locul al treilea in Top 100 cei mai sexy barbati ai anului 2013 este ocupat de actorul australian din franciza "Jocurile foamei" Liam Hemsworth Liam Hemsworth, care pana de curand a avut o relatie cu Miley Cyrus. Tom Hiddleston, interpretul lui Loki din seria "Thor", ocupa locul al patrulea, iar Benedict Cumberbatch se situeaza pe locul al cincilea.

In topul 100 al celor mai sexy barbati mai figurează cantaretii Justin Bieber (pe locul 10) si Harry Styles, precum si actorii Idris Elba, Ryan Gosling si Channing Tatum, dar si David Beckham (pe locul 21) si Rafael Nadal (pe 18) .

Criteriile acestui top sunt putin ciudata in conditiile in care Ashton Kutcher este pe locul 96, iar Brad Pitt pe 95. Nici Daniel Craig nu a prins un loc mai bun, el fiind pozitionat pe locul 88.

Fostul iubit al Madalinei Ghenea, Gerard Butler, s-a clasat pe locul 80, iar Christian Bale abia pe 76, iar Jake Gyllenhaal pe 70, in timp ce Leonardo DiCaprio este ocupantul locului 29, iar Orlando Bloom abia pe locul 23.

Henry Cavill este cunoscut pentru rolul lui Charles Brandon, cumnatul regelui Henric al VIII-lea, în serialul de succes "The Tudors". El a mai jucat în filme precum "Ce-o fi o fi…/ Whatever Works" (2009), "Pulbere de stele/ Stardust" (2007), "Tristan & Isolda/ Tristan & Isolde" (2006) şi "Hellraiser: Hellworld.com" (2005). Recent, l-a interpretat pe Superman în "Man of Steel: Eroul" (2013), rol pe care îl va relua în "Batman vs. Superman", anunţat pentru 2015.

Vezi aici top 10 cei mai sexy barbati

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus