Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Cel de-al treilea film "Twilight" se va lansa in 2010

Cel de-al treilea film "Twilight" se va lansa in 2010

„Eclipse”, cel de-al treilea roman al lui Stephenie Meyer despre idila vampirului Edward Cullen cu muritoarea Bella Swan, se va lansa pe 30 iunie 2010, conform Summit Entertainment. De obicei, continuarile – chiar si cele ale unor filme de mare succes – se fac la distanta de cativa ani, dar se pare ca producatorii „Twilight” vor sa bata fierul cat e cald.

La doar o zi dupa premiera filmului „Twilight”, din 21 noiembrie 2008, era deja anuntata data la care se va lansa continuarea lui, „New Moon”. Pe 20 noiembrie 2009, Robert Pattinson si Kristen Stewart vor reaparea pe marile ecrane in rolurile care i-au facut celebri.

„New Moon” va pastra in distributie mare parte din actorii din „Twilight”, dar se zvonesc si nume noi, precum Dakota Fanning si chiar Madonna. Ce se stie sigur este ca va exista un alt regizor – Chris Weitz in locul lui Catherine Hardwicke. Cat despre partea a treia din trilogia „Twilight”, nu se cunoaste deocamdata decat data lansarii – 30 iunie 2010.

  • Seria „Twilight”, creata de scriitoarea americana Stephenie Meyer, include romanele „Twilight”, „New Moon”, „Eclipse” si „Breaking Dawn”. Dupa ce „Twilight” a devenit bestsellerul anului 2008, cu 22 milioane de exemplare vandute, studiourile Summit Entertainment au cumparat drepturile de ecranizare. Filmul cu Robert Pattinson si Kristen Stewart in rolurile principale s-a dovedit a fi un succes la fel de mare ca si cartea, avand incasari de peste 350 de milioane de dolari.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus